ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στα πρότυπα της Αρσεναλ ο ΠΑΟΚ

στα-πρότυπα-της-αρσεναλ-ο-παοκ-158686
Στο Λονδίνο για να δώσει το «παρών» σε σεμινάριο για τον τρόπο λειτουργίας της Άρσεναλ θα βρίσκεται από σήμερα ο Γιώργος Γεωργιάδης του ΠΑΟΚ.

Η πρόσκληση ήρθε πριν από λίγες ημέρες, στον ΠΑΟΚ την αξιολόγησαν και αποφάσισαν να γίνει αυτό το ταξίδι, που σε κάθε περίπτωση θα βοηθήσει και τις δημόσιες σχέσεις του τεχνικού διευθυντή της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Σε αυτό το σεμινάριο που διαρκεί μία ημέρα και θα αναλυθεί το πως δουλεύουν στις ακαδημίες του βρετανικού συλλόγου, του Άγιαξ, αλλά και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Υπενθυμίζεται ότι ο Γεωργιάδης έχει αρκετές σχέσεις με το αγγλικό ποδόσφαιρο (όπως και ο Γιώργος Δώνης), κάτι που αποδείχθηκε στις επαφές που είχε με τους παράγοντες της Μάντσεστερ Σίτι.
Εν τω μεταξύ, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων υπάρχει η σκέψη ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ να παραθέσει συνέντευξη Τύπου και να αναλύσει το πλάνο και τους στόχους που έχει η ομάδα. Σίγουρα θα μπορούσε να δώσει απαντήσεις και για την πολυαναμενόμενη ενίσχυση του «Δικεφάλου» στην μεταγραφική περίοδο τού Ιανουαρίου και τις εντολές που έχει δώσει ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου Ιβάν Σαββίδης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου