ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ετοιμάζεται για Λάρισα

ετοιμάζεται-για-λάρισα-158758
Στην τελική ευθεία μπαίνει σήμερα η προετοιμασία της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου που αύριο Πέμπτη θα φιλοξενηθεί από την ΑΕΛ στη Λάρισα στις 7 μ.μ. Προκλητική ανακοίνωση από Κούγια σε βάρος των ερυθρόλευκων.

Η προετοιμασία των ερυθρόλευκων ολοκληρώνεται σήμερα με μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου και στη συνέχεια ο τεχνικός Γιώργος Βαζάκας θα ανακοινώσει την αποστολή που θα μεταβεί την Πέμπτη στη γειτονική Λάρισα.

Εκτός για τους ερυθρόλευκους είναι ο τραυματίας Ντεβάλις που υποβλήθηκε σε επέμβαση και αναμένεται η επιστροφή του σε περίπου δύο μήνες.
Από εκεί και πέρα ο Κόλεφ ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ενώ η τεχνική ηγεσία δεν θα μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες των Κάσιο – Κόμνου που συνεχίζουν την αποθεραπεία τους.
Οι Βολιώτες μετά το πέρας των πρώτων τριών αγωνιστικών παραμένουν αήττητοι μετά από τη νίκη με 2-0 κόντρα στην Καβάλα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, για να ακολουθήσουν οι δύο λευκές ισοπαλίες με τον Βύζαντα στα Μέγαρα και τον Φωκικό την περασμένη Κυριακή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Στα θετικά συγκαταλέγεται ότι μετά από τρεις αγωνιστικές ο Ολυμπιακός έχει διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα, ωστόσο αυτό που προβληματίζει την τεχνική ηγεσία είναι ότι λείπει το εύκολο γκολ όπως αποδείχθηκε και στις δύο τελευταίες αγωνιστικές και για τον λόγο αυτό το βάρος των τελευταίων προπονήσεων έπεσε στο επιθετικό κομμάτι.
Τέλος σημειώνεται πως οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δεν θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας τους αύριο στη Λάρισα όπως έγινε γνωστό, ενώ το ίδιο θα γίνει και στον επαναληπτικό αγώνα στο Πανθεσσαλικό με τους Λαρισαίους φιλάθλους, ύστερα από την απόφαση που πάρθηκε από την Αστυνομία της Λάρισας. Έτσι η μοναδική επιλογή για να παρακολουθήσουν την μεγάλη αναμέτρηση θα είναι το OTE-SPORT που θα μεταδώσει απευθείας το θεσσαλικό ντέρμπι με ώρα έναρξης τις 7 μ.μ.
Πρόκληση από Κούγια σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου
Ανακοίνωση με την οποία βάλλει κατά του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου αλλά και της ερυθρόλευκης ΠΑΕ εξέδωσε χθες η Παναχαϊκή μετά το διαζύγιο που επήλθε ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Ως γνωστόν ο Ηλίας Σολάκης αποτελεί παρελθόν από την Πατραϊκή ΠΑΕ και σε ανακοίνωσή της η τελευταία αναφέρει:
«Το Δ.Σ της ΠΑΕ Παναχαϊκή πληροφορήθηκε τις δηλώσεις του Ηλία Σολάκη και απαντάει ως ακολούθως:
Ο 39χρονος Ηλίας Σολάκης που κατάφερε για 10 φιλικά παιχνίδια και 3 επίσημα να εισπράξει το ποσό των 22.000,00 € χωρίς να πετύχει έστω και ένα γκολ αλλά κυριότερα χωρίς να ακουμπήσει τη μπάλα, καλά θα κάνει να πλύνει το στόμα του πολλές φορές όταν θα ξαναπιάσει στο στόμα του την Παναχαϊκή» για να συνεχίσει:
«Βεβαίως, η Παναχαϊκή δεν έχει καμία σχέση με τις ομάδες του στοιχήματος, της ντόπας και των στημένων αγώνων στις οποίες έπαιξε τα τελευταία χρόνια ο Σολάκης. Το Δ.Σ και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν έχουν καμία σχέση με τους ιδιοκτήτες και τα Δ.Σ του Ολυμπιακού Βόλου, του Διαγόρα Ρόδου και του Αστέρα Τρίπολης που έπαιξαν τα τελευταία χρόνια ο Σολάκης και ο Breska.
Κανείς από την Παναχαϊκή δεν είναι κατηγορούμενος ούτε για στήσιμο αγώνων, ούτε πήγε στη φυλακή για στήσιμο αγώνων, ούτε κανείς απολογήθηκε στον τακτικό ανακριτή και είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
Οι Σολάκης και Breska ας προσεύχονται να είναι καλά ο Γιάννης Παπακώστας που τους επέλεξε και αναγκάστηκε ο κ. Κούγιας να δαπανήσει 50.000,00 € και αυτοί για αντάλλαγμα να προσπαθήσουν να διαλύσουν την ομάδα.
Με τον Ηλία Σολάκη η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα επανέλθει αν τολμήσει να αναφερθεί πάλι σε αυτήν με πολύ σκληρό τρόπο.
Ηλία, καλοφάγωτα τα 22.000,00 € και ο Δεκέμβριος είναι κοντά για το καινούργιο κορόιδο».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου