ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ: Σήμερα η πρεμιέρα στη Μολδαβία

εθνικη-νεων-σήμερα-η-πρεμιέρα-στη-μολδ-158799

Τη Μολδαβία αντιμετωπίζει σήμερα (4 μ.μ.) η εθνική Νέων, στην πρεμιέρα του 4ου προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2013. Η ελληνική ομάδα, που δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, έχει στόχο τη νίκη που θα της δώσει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στην elite round.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Θοδωρής Παχατουρίδης δήλωσε ενόψει της πρεμιέρας του τουρνουά: «Έχουμε έρθει στη Βόρειο Ιρλανδία γεμάτοι όρεξη και θέληση να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι υγιείς και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα. Ο όμιλος είναι ισορροπημένος, ως προς τη δυναμικότητα των ομάδων.

Εμείς πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Η πρώτη μας αναμέτρηση είναι κόντρα στη Μολδαβία, την οποία θα αντιμετωπίσουμε με σεβασμό. Μια νίκη στην πρεμιέρα είναι πολύ σημαντική, τόσο για τη συγκομιδή βαθμών όσο και για τον τομέα της ψυχολογίας. Στόχος όλων είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, κάτι που θα προσπαθήσουμε να επιτύχουμε βήμα-βήμα».
Διαιτητής της αναμέτρησης, που θα διεξαχθεί στο Mourneview Park στις 4 μ.μ., θα είναι ο Βούλγαρος Αλεξάντερ Κοσταντίνοφ.
Οι παίκτες που κλήθηκαν στην Νέων είναι οι: Λευτέρης Χουτεσιώτης, Ραφαήλ Σούκιας, Μανώλης Σιώπης, Νίκος Ιωαννίδης, Βασίλης Καραγκούνης (Ολυμπιακός), Αλέξανδρος Μουζακίτης, Χρήστος Δώνης, Νίκος Γιαννιτσάνης, Διαμαντής Χουχούμης (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Σουνάς (Άρης), Δημήτρης Κωνσταντινίδης (ΠΑΟΚ), Κώστας Τσαμούρης, Δημήτρης Γούτας (SKODA Ξάνθη), Τάσος Καντούτσης (Καλαμάτα), Βασίλης Μπάρκας (Ατρόμητος), Χρήστος Παπαδημητρίου, Δημήτρης Γροντής, Ταξιάρχης Φούντας (ΑΕΚ).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου