ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ: Η Γενική Συνέλευση φανερώνει τα… πλάνα του Σαββίδη

παοκ-η-γενική-συνέλευση-φανερώνει-τα-161807
Έντονες είναι οι διεργασίες της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην οποία θα παρουσιαστεί το πλάνο του Ιβάν Σαββίδη για την επόμενη… μέρα στον «Δικέφαλο».
Η Γενική Συνέλευση είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Δευτέρα (15/10) και μάλιστα είναι η πρώτη μετά την ανάληψη του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από τον ομογενή επιχειρηματία.
Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης θα φανούν τα πλάνα που έχει ο Ιβάν Σαββίδης για την ομάδα, κυρίως για την επικείμενη αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ, αλλά και της υπόθεσης του Θοδωρή Ζαγοράκη.
Όπως αναφέρει το «Goal», σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά από το περιβάλλον του επιχειρηματία, στο ζήτημα της αύξησης μένει να διαπιστωθεί κατά πόσο έχει μειωθεί το ποσό, αλλά και αν ο Έλληνας ομογενής θα προτείνει την κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης που έχουν οι παλαιοί μέτοχοι.

Όσον αφορά τώρα στην δεύτερη υπόθεση, αυτή του πρώην προέδρου της ΠΑΕ, ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει φανερώσει τις σκέψεις του κι αν επιθυμεί να την «κλείσει» ο ίδιος.

onsports.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου