ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σταφυλίδης: «Θέλω έναν τίτλο»

σταφυλίδης-θέλω-έναν-τίτλο-162657
Ο Κώστας Σταφυλίδης πριν αποχωρήσει το καλοκαίρι από τον ΠΑΟΚ για τη Λεβερκούζεν θέλει να πανηγυρίσει έναν τίτλο με τον «δικέφαλο του Βορρά»!
Αναλυτικά η συνέντευξη του Κώστα Σταφυλλίδη:
Το αποτέλεσμα στην Κρήτη έφερε προβληματισμό;
«Το 1-1 δεν ήταν και το καλύτερο αποτέλεσμα. Βασικά ήταν ένα πολύ κακό αποτέλεσμα. 100 φορές να ξαναγίνει η φάση δε θα ξαναδεχτούμε το ίδιο γκολ, που δεχτήκαμε στην Κρήτη. Ισοφαρίσαμε, μείναμε με 10 παίκτες. Αν δεν είχαμε δεχτεί την κόκκινη κάρτα πιστεύω θα ήταν ένα εύκολο ματς»
– Τι προέχει μετά το αποτέλεσμα. Η εμφάνιση ή η διαιτησία;
«Η εμφάνιση. Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να ασχολείται με τους διαιτητές. Και ο ΟΦΗ έπαιξε ποδόσφαιρο, δε μπορούσαμε να αναπτυχθούμε καλά με 10 παίκτες. Αν ήμασταν 11 με 11 δε θα είχαμε κανένα πρόβλημα».
– Ένας πρώτος κύκλος του πρωταθλήματος τελείωσε. Είσαι ευχαριστημένος από έναν πρώτο απολογισμό;
«Είμαστε ευχαριστημένοι, γιατί είμαστε μία καινούργια ομάδα, με νεαρά παιδιά που έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής και στη συνέχεια θα είμαστε ακόμα καλύτεροι. Έχουν έρθει παίκτες από τη β’ ομάδα, ήρθαν μεταγραφές, δεν είναι κάποια δικαιολογία».
– Πόσο δύσκολη είναι η σεζόν για σένα, δεδομένου ότι το καλοκαίρι ξέρεις ότι θα φύγεις;
«Νιώθω λίγο περίεργα γιατί το καλοκαίρι θα φύγω από την ομάδα. Δε μπορώ να το σκέφτομαι συνέχεια, γιατί επηρεάζεται και η απόδοση μου από αυτό. Αυτήν τη στιγμή παίζω στον ΠΑΟΚ και θα τα δίνω όλα για την ομάδα»
– Εχεις κάποια επαφή με τους ανθρώπους της Λεβερκούζεν; Σε παρακολουθούν;
«Παρακολουθούν όλα τα παιχνίδια μου. Εχουμε επικοινωνία και φαίνεται να με προσέχουν ιδιαίτερα».
– Είχες ένα περίεργο καλοκαίρι, με υποχρεώσεις με την εθνική που σε ανάγκασαν να χάσεις την προετοιμασία…
«Η προετοιμασία για έναν ποδοσφαιριστή είναι πολύ βασική. Δεν είναι μόνο φέτος, αλλά και πέρσι και πρόπερσι ήμουν με την εθνική Μέσα από τις προπονήσεις προσπαθείς να βρεις τη φόρμα σου και με κάποιο έξτρα πρόγραμμα βρίσκεις ρυθμό».
– Ο Κώστας Σταφυλίδης είναι μόνο αριστερός μπακ; Ή μπορεί να βοηθήσει και αλλού;
«Δεν είναι χειρότερο για μένα να παίζω και σε άλλες θέσεις. Στο παιχνίδι με την Τρίπολη δε μου βγήκε. Με τον Ατρόμητο όταν έπαιξα αμυντικός χαφ δεν ήμουν καλός. Όσο περνάει ο καιρός πιστεύω θα πάω καλύτερα. Για τις θέσεις είναι θέμα προπονητή, όχι δικό μου».
– Εσύ ποιος πιστεύεις ότι είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ, φέτος;

«Δε θέλω να πω «πάμε για πρωτάθλημα…» Η ομάδα παίζει για να πάει όσο πιο ψηλά μπορεί. Εγώ θέλω έναν τίτλο, μια μεγάλη χαρά, γιατί το καλοκαίρι θα φύγω, αλλά μέσα από τα παιχνίδια θα το δούμε αυτό. Αν εξαιρέσουμε τον Ολυμπιακό, οι άλλες ομάδες έχουν πέσει επίπεδο. Μέσα από τα παιχνίδια όμως μπορούμε να δούμε πόσο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε».

gazzetta.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου