ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φιλικό παιγνίδι στη Λαμία με περισσότερες ευκαιρίες

φιλικό-παιγνίδι-στη-λαμία-με-περισσότ-851206

Με αρκετούς πειραματισμούς και δοκιμάζοντας τις εναλλακτικές λύσεις ο Ολυμπιακός θα παίξει σήμερα ένα ακόμη φιλικό παιγνίδι, αυτή τη φορά στη Λαμία, ώστε να δοκιμάσει και να δει ο προπονητής Κώστας Σταματίου την ετοιμότητα περισσότερων παικτών από αυτούς που ως τώρα είχε δει σχεδόν σε όλα τα ματς.
Το σημερινό φιλικό στη Λαμία θα είναι κατ’ αρχήν ένα τεστ για τον Βραζιλιάνο Ντίλτον Ντε Αραούζο Περέιρα, που κάθε μέρα δείχνει καλύτερος και πλέον αναμένεται και η μπλε κάρτα του για να είναι σε ετοιμότητα αν χρειασθεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Κώστας Σταματίου θα έχει την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά σε… δράση. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός που βρίσκεται στο Βόλο από τις αρχές του μήνα, καθημερινά ανεβάζει ρυθμό στις προπονήσεις, πολλές φορές εντυπωσιάζει όμως είναι φυσικό στον Ολυμπιακό να θέλουν να τον παρακολουθήσουν και υπό συνθήκες αγώνα, ώστε να βγουν ασφαλέστερα συμπεράσματα για την αξία του.
Επίσης σήμερα θα είναι τεστ επιστροφής για τους Φονσέκα, Τσάγγαρη, Κοντέων, Μιτρόφ που έλειψαν, ενώ δεν θα αγωνισθεί ο Θοδωρής Πακαλτσης που θα επανέλθει από Δευτέρα, ενώ το Σαββατοκύριακο θα υπάρχει ρεπό…
Στη Λαμία αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής και παίκτες με λίγο χρόνο συμμετοχής, αφού πρόθεση της τεχνικής ηγεσίας ήταν να αφήσει στο Βόλο αρκετούς από τους παίκτες που αγωνίστηκαν την περασμένη Κυριακή στην Αλεξανδρούπολη κόντρα στην Ένωση Θράκης για τη δεύτερη φάση του κυπέλλου Ελλάδας.
Στη Λαμία δεν θα αγωνισθούν σήμερα περισσότερο για να ξεκουραστούν οι Πέτρου, Φλώρος, Σαρρής, Αγγελόπουλος και Χατζηκωσταντίνου.
Ούτως ή άλλως ο Κώστας Σταματίου εμφανίζεται να έχει κατασταλάξει στους παίκτες που θα αποτελούν τον κορμό της ενδεκάδας, γι’ αυτό και όσοι ταξιδέψουν σήμερα στη Λαμία έχουν ένα επιπλέον κίνητρο ώστε να πείσουν τον προπονητή τους ότι δικαιούνται περισσότερες ευκαιρίες και δεν αξίζουν να βρίσκονται στον… πάγκο, αν και η εικόνα των αναπληρωματικών στα περισσότερα φιλικό παιχνίδια που έδωσαν δεν ήταν η καλύτερη δυνατή.
Έτσι, από την έκβαση της αναμέτρησης της Παρασκευής θα εξαρτηθούν πολλά για τους ποδοσφαιριστές που αξιώνουν να περάσουν το «κατώφλι» της ενδεκάδας, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, που θα βρει τον Ολυμπιακό να δοκιμάζεται εκτός έδρας με τον Θρασύβουλο.
Ο προπονητής Κώστας Σταματίου, βλέποντας τους τραυματίες να επιστρέφουν περιμένει ότι με την ελαχιστοποίηση των προβλημάτων η ομάδα θα μπορέσει να δείξει το καλό της πρόσωπο και με σωστή δουλειά να διορθώσει όλες τις αδυναμίες, για να είναι έτοιμη στην πρεμιέρα στις 23 του μήνα στη Φυλή.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου