ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο χρόνος και τα φιλικά φάρμακο για διορθώσεις στον Ολυμπιακό

ο-χρόνος-και-τα-φιλικά-φάρμακο-για-διο-851206

Ενα φιλικό τεστ κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του Ολυμπιακού και σε ό,τι θέλει να δοκιμάσει και να δει ο προπονητής Κώστας Σταματίου είναι αυτό που έχει κλεισθεί για αύριο στη Λαμία. Ο Ολυμπιακός, μετά το πρώτο επίσημο ματς από το οποίο πήρε την πρόκριση στην τέταρτη φάση του κυπέλλου Ελλάδας στην Αλεξανδρούπολη, κρατάει οτιδήποτε θετικό και προσπαθεί να διορθώσει αδυναμίες, όπως το πρόβλημα με την ελαχιστοποίηση των λαθών και της βελτιώσεις της τελικής προσπάθειας.
Στο διάστημα που απομένει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, ο τεχνικός του Ολυμπιακού Κώστας Σταματίου θα επιχειρήσει να βρει τις καλύτερες λύσεις στον μεσοεπιθετικό τομέα, όπου εντοπίζεται το πρόβλημα.
Στα θετικά του Ολυμπιακού στην Αλεξανδρούπολη ήταν η σταθερά καλή λειτουργία της άμυνας, η καλή κυκλοφορία της μπάλας, η ανάπτυξη από τα άκρα και η υπομονή και επιμονή που έδειξε στο παιχνίδι για να έρθει και η νίκη-πρόκριση. Από την άλλη πλευρά η λειτουργία μεσοεπιθετικά δεν ήταν η αναμενόμενη για μια ακόμη φορά, με το πρόβλημα να εντοπίζεται στην καλή τελική πάσα και στο το κάτι παραπάνω.
Πάντως στον Ολυμπιακό υπάρχει πίστη ότι φέτος με περισσότερες επιθετικές λύσεις θα υπάρξει οριστική λύση και στο πρόβλημα του γκολ, καθώς ποντάρουν πολλά στην εκτελεστική δεινότητα του Βέρμπη που πέρσι πέτυχε 21 γκολ στις βοήθειες από τους Κοντεων, Ντίλτον αλλά και στους Γιακάκογλου, Χαϊκάλη.
Το αυριανό φιλικό στη Λαμία θα είναι ένα τεστ για τον Βραζιλιάνο Ντίλτον Ντε Αραούζο Περέιρα, που κάθε μέρα δείχνει καλύτερος και πλέον αναμένεται και η μπλε κάρτα του για να είναι σε ετοιμότητα, αν χρειασθεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Επίσης αύριο θα είναι τεστ επιστροφής για τους Φονσέκα, Τσάγγαρη, Κοντέων, Μιτρόφ που έλειψαν, ενώ δεν θα αγωνισθεί ο Θοδωρής Πακάλτσης, που θα επανέλθει από Δευτέρα, ενώ το Σαββατοκύριακο θα υπάρχει ρεπό…
Ο προπονητής Κώστας Σταματίου περιμένει ότι με την ελαχιστοποίηση των προβλημάτων από τους τραυματισμούς η ομάδα θα μπορέσει να δείξει το καλό της πρόσωπο και με σωστή δουλειά να διορθώσει όλες τις αδυναμίες για να είναι έτοιμη στην πρεμιέρα στις 23 του μήνα στη Φυλή κόντρα στον Θρασύβουλο, τον οποίο μάλιστα κατασκόπευσε ο Αλμυριώτης τεχνικός.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου