ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επέστρεψε στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Γ. Βλιώρας

επέστρεψε-στον-πάγκο-του-ολυμπιακού-ο-851206

Οι φήμες περί αντικατάστασης του Γιώργου Τσιότσιου επιβεβαιώθηκαν. Ο Πατρινός προπονητής που είχε προσληφθεί από το νέο διοικητικό σχήμα, πλήρωσε τελικά το μάρμαρο των κακών εμφανίσεων του Ολυμπιακού στα πρώτα φιλικά τεστ και από χθες αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία. Στην θέση του προσελήφθη από τους ανθρώπους της βολιώτικης ομάδας ο Γιώργος Βλιώρας, που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στον σύλλογο από την παλαιότερη θητεία του, ωστόσο στο αγωνιστικό κομμάτι μόνο ένας παίκτης έχει παραμείνει από την ομάδα που ο ίδιος ήταν προπονητής πριν από δύο χρόνια…
Η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός με τις μέχρι χθες εμφανίσεις του είχε σκορπίσει προβληματισμό ενόψει της παρουσίας του στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής μπάσκετ. Το μόνο που μπορούσε να κάνει η διοικούσα επιτροπή προσπαθώντας να αλλάξει κάτι, ήταν να αντικαταστήσει τον Γιώργο Τσιότσιο. Η ανακοίνωση του συλλόγου έχει ως εξής: «Στα πλαίσια της αναδιάρθρωσης αποφασίστηκε από την διοικούσα επιτροπή να διακοπεί η συνεργασία με τον κ. Γιώργο Τσιότσιο και να αντικατασταθεί από τον κ. Γιώργο Βλιώρα, ο οποίος στο παρελθόν έχει διατελέσει ξανά προπονητής της ομάδας μας. Η διοικούσα επιτροπή ευχαριστεί τον κ. Τσιότσιο για τις έως τώρα υπηρεσίες του και του εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα».
Εκτός του Γιώργου Βλιώρα όμως, υπήρξε και ακόμη μια επιστροφή που αφορά στο διοικητικό κομμάτι. Συγκεκριμένα ανέλαβε ξανά καθήκοντα στην ομάδα ο κ. Γιάννης Καραθάνος, που είχε παραιτηθεί μετά από κάποια άσχημα γεγονότα που είχαν συμβεί. Αντίθετα ο κ. Τσακώγιας, όπως ανακοινώθηκε, σταμάτησε να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως έφορος λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Προσπάθειες για επιστροφή του Νάνη
Στον Παναγιώτη Νάνη έχουν στραφεί οι προσπάθειες των ιθυνόντων του Ολυμπιακού, προκειμένου να συμφωνήσει να ενισχύσει την ομάδα στο πρωτάθλημα. Ο Βολιώτης γκαρντ που είχε διαφωνήσει στο οικονομικό, δεν έχει βρει ακόμη τη νέα του μπασκετική «στέγη» και το γεγονός αυτό αφήνει περιθώρια στους ανθρώπους της ομάδας να προσπαθήσουν να τον πείσουν να επιστρέψει, αν και το ενδεχόμενο αυτό φαντάζει δύσκολο.

Φιλικό σήμερα με Απόλλωνα
Στο σημερινό φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρών που θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. στο ΕΑΚ του Βόλου, θα κοουτσάρει την ομάδα ο Γιώργος Βλιώρας, που από χθες κιόλας ανέλαβε καθήκοντα. Ο νέος Βολιώτης τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα για τους παίκτες που θα έχει φέτος στην διάθεσή του ενόψει του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, όπου στόχος των ερυθρολεύκων είναι η όσο το δυνατόν πιο γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής τους στην κατηγορία.

Τιμούν τον Λιαδέλη
Ο Παναγιώτης Λιαδέλης θα τιμηθεί πριν την σημερινή φιλική αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πατρών. Ο Βολιώτης καλαθοσφαιριστής που έχει φορέσει την φανέλα με το εθνόσημο, έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στον Ολυμπιακό, ενώ αγωνίστηκε και με τα χρώματα του Απόλλωνα Πατρών στο πρωτάθλημα της Α1.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου