ΤΟΠΙΚΟ

Κωπηλάτες του ΝΟΒΑ σε διεθνεις αγώνες

κωπηλάτες-του-νοβα-σε-διεθνεις-αγώνε-251999

Με τη συμμετοχή μιας δικόπου άνευ πηδαλιούχου η Ελληνική Κωπηλασία θα λάβει μέρος στη Βασιλική Ρεγκάτα που θα πραγματοποιηθεί στο Χένλεϊ του Λονδίνου (Αγγλία) 27/6- 1/7/2012.

Πρόκειται για τους κωπηλάτες ΧΡΗΣΤΟΜΑΝΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ του ΝΟΒ-Α και ΛΑΜΠΡΙΔΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟ του Ν.Ο.Ιωαννίνων, οι οποίοι βρίσκονται από χθες στο Χένλεϊ για τον σκοπό αυτό.

Στους αγώνες αυτούς που έχουν την ιδιαιτερότητα του νοκ-άουτ τα πληρώματα (οι δίκωπες) αγωνίζονται μετά από κλήρωση δύο-δύο και ο νικητής συνεχίζει με το επόμενο πλήρωμα. Λαμβάνουν μέρος 15 χώρες.* Ύστερα από πρόσκληση της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, σε κοινόβιο με την Εθνική Ομάδα βρίσκεται επίσης και ο κωπηλάτης Λουλούδης Αλέξανδρος, ο οποίος μαζί με τον Χρηστομάνο Κων/νο βρίσκονται στην Καστοριά από 3/6 και θα μείνουν ως 5/7, από όπου και θα αναχωρήσουν για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών κάτω των 23 ετών, που θα γίνει στο Τρακάι της Λιθουανίας.

Επίσης 3 έφηβοι του ΝΟΒ-Α έχουν κληθεί στο ίδιο κοινόβιο και βρίσκονται στην Καστοριά από τις 18-30/6/12, όπου την 1/7/2012 θα λάβουν μέρος στα κριτήρια πρόκρισης για το Παγκόσμιο εφήβων, 15-19/8/12 στην Βουλγαρία. Πρόκειται για τους Κουσκουρίδα Μιχάλη, Κώστα Νικόλαο και Λαδόπουλο Γεώργιο.Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. συγχαίρουν τους κωπηλάτες, τον προπονητή τους και την Εφορεία και εύχονται πάντα επιτυχίες στο τμήμα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου