ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κυριάκος Παπαδόπουλος

κυριάκος-παπαδόπουλος-274761

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος σε συνέντευξη τύπου έγινε πυρ και μανία με Πολωνό δημοσιογράφο ο όποιος πολύ προκλητικά του ανέφερε σε ερώτηση ότι οι Πολωνοί θεωρούν την Εθνική μας ως την πιο βαρετή ομάδα της Ευρώπης. Με τον Έλληνα αμυντικό να δίνει πληρωμένη απάντηση

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου της Εθνικής

-Για τις εντυπώσεις τους από το ξενοδοχείο και το προπονητικό κέντρο:

Μαλεζάς: Το ξενοδοχείο είναι πολύ καλό και οι προπονητικές εγκαταστάσεις πολύ καλές. Μακάρι να είχαμε και στην Ελλάδα τέτοια γήπεδα. Όλη η αποστολή είναι ευχαριστημένη από τις συνθήκες. Όλα είναι πολύ καλά

Παπαδόπουλος: «Όλοι μας υποδέχθηκαν πολύ θερμά. Ξενοδοχείο και εγκαταστάσεις πολύ καλές. Όπου και να μέναμε όμως θα ήταν το ίδιο για εμάς. Ήρθαμε για να διακριθούμε και αυτό έχουμε στο μυαλό μας».

-Ποιοι είναι οι στόχοι της Εθνικής στο Euro

Παπαδόπουλος: «Να κάνουμε όσο το δυνατό ένα καλύτερο τουρνουά να περάσουμε στην επόμενη φάση και –γιατί όχι- να πάμε ακόμη πιο ψηλά…»

-Κυριάκο γνωρίζεις τον Λεβαντόφσκι από το γερμανικό πρωτάθλημα. Είστε έτοιμοι να τον αντιμετωπίσετε:

Παπαδόπουλος: «Έχουμε σεβασμό σε Πολωνία. Όχι φόβο. Θα τους μελετήσουμε περισσότερο για να είμαστε έτοιμοι. Δεν θέλω να μιλήσω για τον Λεβαντόφκι και για κάποιον άλλο παίκτη της Πολωνίας»

-Ποιο το κλίμα στην ομάδα:

Μαλεζάς: «Δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Υπάρχει ένα καλό μείγμα παικτών και8 θα προσπαθήσουμε΄ολ0οι να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε»

Παπαδόπουλος : «Είμαστε δεμένη σαν ομάδα. Ελπίζω να έχουμε ένα καλο τουρνουά και να περάσουμε στην επόμενη φάση».

-Έχετε παρακολουθήσει παιχνίδια των αντιπάλων και ποια είναι η γνώμη σας για τους

Μαλεζας: ‘Έχουμε παρακολουθήσει πολλά. Θα επικεντρωθούμε με κάποιες λεπτομέρειες. Η Πολωνία είναι καλή ομάδα και θα προσπαθήσουμε να μην είμαστε η Ανδόρα ή όποια άλλη ομάδα που έχει κερδίσει».

Παπαδόπουλος: «Την έχουμε μελετήσει την Πολωνία αρκετά καλά. Ασχολούμαστε με το πρώτο παιχνίδι για να είμαστε έτοιμοι. Το παιχνίδι θα εξαρτηθεί από εμάς. Θα είμαστε έτοιμοι και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη».

-Το 2004 νικήσατε στο εναρκτήριο παιχνίδι με την οικοδέσποινα. Αυτό συμβάινει και τώρα. Είναι οιωνός; Τι κοινό υπάρχει με την ομάδα του 2004:

Μαλεζάς: «Δεν είμαστε προληπτικοί. Όλη η ομάδα έχει το πάθος και την θέληση για να πετύχουμε όπως και το 2004. Οι τρεις παίκτες που ήταν και το 2004 θα μας δώσουν την ώθηση την εμπειρία και άλλα στοιχεία που εμείς δεν έχουμε για να πετύχουμε».

-Οι Πολωνοί θεωρούν την Ελλάδα βαρετή ομάδα :

Παπαδόπουλος: Μπορεί να είμαστε βαρετοί αλλά είμαστε σε κάθε διοργάνωση. Να δούμε τι μπορούν να κάνουν κι αυτοί και μετά βλέπουμε…»

Μαλεζας: «Στο ποδόσφαιρο δεν χωρούν τα βαρετά και άλλα. Το πιο ωραίο είναι να κερδίζεις και εάν σε κάποιους το θέαμα είναι βαρετό δεν μας ενδιαφέρει. Εμάς μας αρέσει να κερδίζουμε».

-Το πρώτο παιχνίδι πιστεύετε ότι είναι και το πιο καθοριστικό;

Μαλεζάς: «Θα συμφωνήσω. Είναι και το πιο σημαντικό. Μετά από αυτό θέτεις και τους στόχους για τους επόμενους αγώνες».

Παπαδόπουλος: «Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην αρχή και μετά να μπορέσουμε να δούμε με καλό μάτι τη συνέχεια:

-Θα είστε έτοιμοι στον ψυχολογικό τομέα:

Μαλεζάς: «Θα μας βλέπει όλος ο πλανήτης στην πρεμιέρα. Δεν νομίζω ότι η Πολωνία θα έχει άγχος. Θα παίζει μπροστά στο κοινό της και θα θέλει να θεωρηθεί φαβορί για τον όμιλο. Θα κάνουμε ό,τι και στα επόμενα παιχνίδια

Παπαδόπουλος: «Έχουμε πολλές παραστάσεις και πολλά παιχνίδια. Δεν φοβόμαστε από 60.000 ούτε από 100.000 Πολωνούς. Θα μπούμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε αυτό που θέλουμε όσο κόσμος και να υπάρχει στο γήπεδο».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου