ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αρνήθηκε να υπογράψει αυτόγραφο σε 10χρονη ο Ρονάλντο!

αρνήθηκε-να-υπογράψει-αυτόγραφο-σε-10χρ-280160

Ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο «μιλάει» στο τόπι το έχουμε διαπιστώσει εδώ και αρκετά χρόνια, ωστόσο ότι ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης θα μπορούσε να είναι κομπλεξικός σε τέτοιο βαθμό, ώστε να αρνηθεί αυτόγραφο σε 10χρονο κορίτσι, το μαθαίνουμε τώρα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ένα κοριτσάκι μόλις 10 ετών από την Πορτογαλία πήγε να ζητήσει από τον «CR7» ένα αυτόγραφο.

Έκανε ωστόσο το μοιραίο λάθος να φοράει φανέλα της Μπαρτσελόνα κάτι που δεν άρεσε καθόλου στο ίνδαλμα της, που δεν της έκανε τη χάρη να το υπογράψει.

Όπως ήταν φυσικό η μικρή ξέσπασε σε λυγμούς και το συγκεκριμένο θέμα ανέβηκε ψηλά στις εφημερίδες της Καταλωνίας («El Mundo Deportivo» και «Sport») που πέρασαν γενεές 14 τον Πορτογάλο, κατηγορώντας τον για απύθμενο κόμπλεξ με την Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα ο πατέρας της 10χρονης,, φρόντισε να στείλει και επιστολή στην πορτογαλική εφημερίδα «Record», στην οποία αναφέρει το περιστατικό και τονίζει (χωρίς ακρότητες) ότι ο Ρονάλντο έχασε έναν οπαδό.

Αναλυτικά η επιστολή του πατέρα της μικρής:

«Καλημέρα σας. Θα ήθελα να μπορώ να κοιτάξω στα μάτια τον Κριστιάνο Ρονάλντο και να του πω ότι έχασε έναν οπαδό. Όσο ασήμαντο κι αν του φανεί. Θα εξηγήσω τι συνέβη:

Σήμερα η δεκάχρονη κόρη μου θα είχε κανονικά προπόνηση στην ποδοσφαιρική ομάδα που παίζει. Αυτή όμως ακυρώθηκε, διότι στις ίδιες εγκαταστάσεις προετοιμάζεται για το Euro 2012 η εθνική Πορτογαλίας. Έτσι, αδράξαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τα ποδοσφαιρικά είδωλα.

Δυστυχώς, όμως, αυτό είχε ως αποτέλεσμα η χαρούμενη και ευδιάθετη κόρη μου να φύγει λυπημένη και αποθαρρυμένη. Και όταν τη ρώτησα τι συνέβαινε, απλά σήκωσε τους ώμους και μου είπε: «Ο Κριστιάνο δεν ήθελε να μου υπογράψει αυτόγραφο επειδή φορούσα φανέλα της Μπαρτσελόνα».

Δεν ήξερα τι να πω. Τη φανέλα την είχαμε αγοράσει ως αναμνηστικό από ένα ταξίδι στη Βαρκελώνη. Αν το ταξίδι είχε γίνει στη Μαδρίτη, θα της είχαμε πάρει φανέλα της Ρεάλ. Ήταν οδυνηρό να βλέπω την απογοήτευση στο βλέμμα της.

Και ήταν δύσκολο να εξηγήσω σε ένα παιδί 10 χρονών (που έχει περάσει δυο βδομάδες περιμένοντας πώς και πώς να δει το είδωλό της) τον λόγο που εκείνο την απέφυγε. Ήθελα απλά να πω την ιστορία και ευχαριστώ που με ακούσατε».

Zougla.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου