ΒΟΛΕΪ

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού Βόλου με ΣΠΑΚ

τα-κορίτσια-του-ολυμπιακού-βόλου-με-σπ-885714

Ενα πολύ δύσκολο ματς έχουν σήμερα τα κορίτσια του Ολυμπιακού στην 6η αγωνιστική της Β’ Εθνικής βόλεϊ.

Στις 19.30 στο Κλειστό Αγριάς αντίπαλος για τις Βολιώτισσες είναι ο ΣΠΑ Καρδίτσας, που είναι πρωτοπόρος, αήττητος, αλλά και χωρίς να έχει χάσει σετ στο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός, που είχε μια ήττα στην πρεμιέρα εκτός έδρας (3-2 σετ) από τον Φοίβο Γιάννουλης, στη συνέχεια ήταν νικητής με 3-0 σετ επί του Σπάρτακου, με 1-3 επί της Νίκης, με 3-0 επί του Γ.Σ. Νίκαιας και με 2-3 στον Αλμυρό επί του ΓΣΑ, ενώ τα κορίτσια έχασαν ξανά στην προηγούμενη αγωνιστική από τον Ασκληπιό Τρικάλων με 0-3, θέλοντας σήμερα να κάνουν υπέρβαση, αφού παίζουν με τον αήττητο ΣΠΑΚ.

Οι αθλήτριες που έχει στη διάθεσή του ο προπονητής του Ολυμπιακού, Περικλής Ξύδης, είναι οι: Μαρίνια Ξύδη, Αννα Μανικάκη, Κατερίνα Ζαφειρίου, Ιωάννα Πανταζή, Σοφία Παπαθανασίου, Βασιλική Μητσογιάννη, Ελεάνα Κούτε, Μαρία Σταμάτη, Σοφία Τσατσαρέλη, Ιωάννα, Παπανικολάου, Βασιλική Γιαννακουδάκη, Κατερίνα Παπαδοπούλου, Αλεξάνδρα Καρακασίδου και Εφη Γκόντα.

Στη σημερινή 7η αγωνιστική της Β’ Εθνικής βόλεϊ γυναικών παίζουν Νίκαια-Φοίβος, Ασκληπιός-ΑΕΛ, Σπάρτακος-Νίκη και Γ.Σ. Τυρνάβου-ΓΣ Αλμυρού.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου