ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μένει, μέχρι να φύγει ο Βοσνιάδης

μένει-μέχρι-να-φύγει-ο-βοσνιάδης-887265

Ο Αλέκος Βοσνιάδης συνεχίζει να προπονεί τη Νίκη και εκτός απροόπτου θα την καθοδηγήσει και στο μεθαυριανό ματς με τον Διαγόρα Ρόδου στη Νεάπολη, που γίνεται για την 6η αγωνιστική του α’ ομίλου της Σούπερ Λιγκ 2 με ώρα έναρξης τις 14.45.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Γεγονός είναι πάντως πως ο 61χρονος Θεσσαλονικιός τεχνικός είναι με το ένα πόδι στην έξοδο και όλα δείχνουν ότι είναι θέμα ημερών να αποτελέσει παρελθόν, ωστόσο επιλέγει να μείνει στην ομάδα, χωρίς να παραιτείται, αν και πολλοί θα περίμεναν να το έχει ήδη κάνει, αναλαμβάνοντας το βάρος της ευθύνης και για το ποδόσφαιρο που αποδίδει η Νίκη και για τη φτωχή βαθμολογική της συγκομιδή με τέσσερις πόντους σε πέντε αγωνιστικές, αλλά και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Αγιο Νικόλαο της Γ’ Εθνικής.

Κι όλα αυτά σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι κυανόλευκοι διαθέτουν ένα πολύ ακριβό ρόστερ, ίσως και το ακριβότερο της κατηγορίας, με δικές του επιλογές.

Ουσιαστικά, το «διαζύγιο» της Νίκης με τον κ. Βοσνιάδη μοιάζει αναπότρεπτο, αλλά μέχρι να βρεθεί ένας κοινά αποδεκτός τρόπος αποχώρησης του έμπειρου προπονητή, συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία της βολιώτικης ομάδας, ελπίζοντας όλοι αυτό να μην επηρεάσει αγωνιστικά.

Από και κει πέρα με τέσσερις απουσίες θα αγωνιστεί η Νίκη απέναντι στον Διαγόρα Ρόδου στο γήπεδο της Νεάπολης μεθαύριο Κυριακή 11/12 στις 14.45, αν και υπάρχει μία μικρή ελπίδα για τον Μιλούνοβιτς.

Ο Δεληζήσης βάσει της μαγνητικής που έβγαλε, διαπιστώθηκε ότι υπέστη θλάση α’ βαθμού στο υποκνημίδιο του αριστερού ποδιού στην προθέρμανση του αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας και θα μείνει εκτός, όπως εκτιμάται, 15 μέρες.

Ίδιο διάστημα θα μείνει εκτός γηπέδων και ο Ροχάνο, που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο του ματς με τους Καρδιτσιώτες, καθώς υπέστη θλάση στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού, ενώ ο Μιλούνοβιτς έκανε χθες ατομικό και δύσκολα θα προλάβει το ματς της Κυριακής. Σε ό,τι αφορά τον Αναστασίου πάει για επιστροφή με τη νέα χρονιά, με τον τραυματισμό του τελικά να αποδεικνύεται αρκετά σοβαρότερος.

Δύο στα δύο εκτός

έδρας ο Διαγόρας

Ο αντίπαλος της Νίκης, Διαγόρας Ρόδου, έχει μέχρι στιγμής διαγράψει μία … περίεργη πορεία, αφού έχει χάσει δύο ματς ως γηπεδούχος, αλλά έχει κερδίσει και τα δύο ως φιλοξενούμενος, με την ομάδα του Πάρη Ανδράλα να παίρνει το διπλό στις έδρες του Απόλλωνα Πόντου και του Ηρακλή Λάρισας με το ίδιο σκορ, το 0-1. Αντίθετα, έχασε από Αναγέννηση Καρδίτσας με 0-2 και από ΠΑΟΚ Β’ με 2-3 ως γηπεδούχος.

Οι δύο ομάδες έχουν να συναντηθούν από τη σεζόν 2020-21 στη Football League, με τη Νίκη να παίρνει ισοπαλία στη Ρόδο με 1-1 (10/11/19) και να κερδίζει με 2-1 στη Νεάπολη (16/02/20).

Από κει και πέρα έχουν καταγραφεί αναμετρήσεις τη δεκαετία του ’80 (στις 23/10/83 Νίκη-Διαγόρας 1-0, στις 18/3/84 Διαγόρας-Νίκη 2-1 για τη Β’ Εθνική και στις 25/10/87 Νίκη-Διαγόρας 1-3 για το Κύπελλο, με την ομάδα της Ρόδου εκείνη τη χρονιά να παίζει στην Α’ Εθνική και τη Νίκη στη Γ’), αλλά και τη δεκαετία του 60’ (στις 20/11/66 Διαγόρας Ρόδου – Νίκη 1-1 και στις 5/3/67 Νίκη-Διαγόρας Ρόδου 1-1 στην Α’ Εθνική).

Και πάλι πρωτάρης διαιτητής

Στην αναμέτρηση της Νίκης Βόλου με τον Διαγόρα Ρόδου ορίστηκε ο Στέφανος Δημητριάδης από την ΕΠΣ Χαλκιδικής. Πρόκειται για έναν ακόμη πρωτάρη διαιτητή σε ματς της Νίκης που θα διευθύνει για πρώτη φορά παιχνίδι Σούπερ Λιγκ 2, όπως είχε συμβεί με τον Κωνσταντίνο Φουστανά στην αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Βοηθοί του Δημητριάδη θα είναι οι Θανάσης Μαλανδρής και Βασίλης Μάνος από Χαλκιδική και Λάρισα αντίστοιχα. Ρόλο τέταρτου διαιτητή θα έχει η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη από τη Λάρισα και παρατηρητής θα είναι ο Γιάννη Μπλούνας από τη Φθιώτιδα.

Ανοίγει σήμερα

η αυλαία της

6ης αγωνιστικής

Η αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 2 ανοίγει σήμερα στις 15.15 με το ματς Ηρακλής-Βέροια στο Καυτανζόγλειο. Διαιτητής θα είναι ο Τσιάρας (Καβάλας), βοηθοί του οι Καρασαββαΐδης (Καβάλας), Αναστασιάδης (Σερρών) και 4ος ο Τομαράς (Θράκης).

Δωρεάν είσοδος

στο ματς της Κ19

Την Κυριακή η Κ19 της Νίκης, ακολουθώντας το πρόγραμμα της μεγάλης ομάδας, θα φιλοξενήσει τον Διαγόρα Ρόδου στις 12μ. στο Παντελής Μαγουλάς. Στο παιχνίδι αποφασίστηκε να υπάρχει δωρεάν είσοδος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου