ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ψάχνει τη μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών

ψάχνει-τη-μεγαλύτερη-συγκομιδή-βαθμώ-888599

Στην καλύτερη συνέχεια και ως προς τη συγκομιδή βαθμών στοχεύει ο Ολυμπιακός Βόλου, που θα έχει άλλα τρία ματς για τον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής μέσα στον Δεκέμβριο, παίζοντας αρχικά για την 5η αγωνιστική την προσεχή Κυριακή 11/12 στην Κατερίνη με τον Πιερικό, ενώ μετά έως το τέλος του 2022 στην 6η θα έχει αγώνα Σάββατο 17/12/22 στη Θεσσαλονίκη με τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου και στη συνέχεια στην 7η θα φιλοξενήσει την Τετάρτη 21/12 τον ΠΟ Ελασσόνας.

Από τα δυο επόμενα ματς εκτός έδρας ο Ολυμπιακός, χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και με καλή ψυχολογία, μετά την καλή εμφάνιση και το χειροκρότημα του κόσμου στο τελευταίο ματς με την πρωτοπόρο Κοζάνη θέλει να κερδίσει κάτι παραπάνω σε σχέση με τις δύο προηγούμενες εξόδους.

Στον Ολυμπιακό όλοι πάντως όλοι κοιτούν και δουλεύουν για το ματς της Κυριακής με τον Πιερικό στην Κατερίνη, θέλοντας και την πρώτη εκτός έδρας νίκη, ποντάροντας στη θετική προϊστορία που έχει με τον συγκεκριμένο αντίπαλο εκτός έδρας, απέναντι στον οποίον έχει δώσει συνολικά 25 αγώνες από το 1962 και δεν έχει χάσει τα τελευταία 24 χρόνια.

Ο Πιερικός έως τώρα έχει μία μόνο νίκη (3-0) επί του ουραγού και χωρίς νίκη Δωτιέα Αγιάς, έχει χάσει σε Έδεσσα (1-0) και Καστοριά (2-1) και έχει και μια ισοπαλία χωρίς γκολ (0-0), στην έδρα του με τον ΑΟ Χανιώτη, που επίσης είναι χωρίς νίκη.

Μάλιστα ο Πιερικός χθες είχε αγώνα κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας και έχασε 1-0 από την Ακαδημία Πλαταμώνα.

Λαρισαίος διαιτητής στην Κατερίνη

Την αναμέτρηση Πιερικός-Ολυμπιακός Βόλου, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 11/12 στις 15.00 στην Κατερίνη θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Δημεράς από την ΕΠΣ Λάρισας, με βοηθούς τους Χρήστο Αλεξόπουλο και Παναγιώτη Παπαγεωργόπουλο από την ΕΠΣ Τρικάλων. Παρατηρητής ορίστηκε ο Τάσος Χριστοδούλου από την ΕΠΣ Ημαθίας.

Σε όλα τα ματς του 2ου ομίλου την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου (15:00) οι διαιτητές θα είναι:

Μακεδονικός Φούφα-Σβορώνος (Λαμπρίδης, Πέλλας)

Δωτιέας Αγιάς-Εδεσσαϊκός (Πέτσας, Τρικάλων)

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου-ΑΕΠ Κοζάνης (Ρηγόπουλος, Ημαθίας)

Καστοριά-ΠΟ Ελασσόνας (Τσάνης, Κοζάνης)

Κοζάνη-ΠΑΟΚ Κρηστώνης (Τζόβας, Ηπείρου)

ΑΟ Χανιώτης-Κεραυνός Αγγελοχωρίου(Κεφαλάς, Σερρών)

Πιερικός-Ολυμπιακός Βόλου (Δημεράς, Λάρισας).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου