ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Μετάλλια για την ελλιπή αποστολή της Νίκης στα «Δρόσεια»

μετάλλια-για-την-ελλιπή-αποστολή-της-ν-854913

Το διήμερο 26-27 Νοεμβρίου, αποστολή νεαρών κολυμβητών -τριών της Νίκης Βόλου συμμετείχε σε αγώνες προαγωνιστικών που διοργάνωσε ο ΝΟΛ με την επωνυμία «Α. ΔΡΟΣΟΣ».

Σημειώθηκαν εξαιρετικές επιδόσεις, οι οποίες αποτελούν και νέα ατομικά ρεκόρ για τα περισσότερα παιδιά της ομάδας, που συνοδεύθηκαν από κατάκτηση μεταλλίων.

Την αποστολή της Νίκης στη Λάρισα συνόδευσαν οι βοηθοί προπονήτριες Ευθυμία Μπάγκου και Σταυρούλα Χατζηεφραιμίδου, λόγω νόσησης του προπονητή.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι και αρκετοί κολυμβητές της Νίκης έμειναν εκτός δράσης, είτε τη μία μέρα, είτε και τις δύο, για τους ίδιους λόγους.

Εκ μέρους της ΔΕ, συνοδός αποστολής ήταν το μέλος κ. Πόπη Αποκρεμιώτη.

Τα παιδιά που συμμετείχαν είναι:

Μπαρτζώκα Άννα Μαρία

Μπασδάνης Θόδωρος

Ντόκα Ευγενία

Μαυρόπουλος Ιωάννης

Φιλίππου Μυρτώ

Τζαλάκας Ορέστης

Ζγκούρη Αλεξάνδρα

Χατζηεφραιμίδου Στέλλα

«Η Δ.Ε. του τμήματος εκφράζει θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές-τριες του τμήματος που αγωνίστηκαν, αλλά και στον προπονητή Γρηγόρη Καλαϊτζογλίδη για την αγωνιστική και όχι μόνο παρουσία της ομάδας», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η οποία τονίζει ακόμη: «Συγχαρητήρια αξίζουν και στις βοηθούς που αναπλήρωσαν τον προπονητή με απόλυτη επιτυχία και εφάρμοσαν πιστά τις οδηγίες του. Ιδιαίτερη σημασία έχει η συμμετοχή στους αγώνες των νέων παιδιών που εντάχθηκαν στην ομάδα, ενώ στους αγώνες που ακολουθούν θα πάρουν συμμετοχή και τα υπόλοιπα παιδιά, δημιουργώντας έτσι ένα ακόμη πιο δυνατό σύνολο».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου