Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Μπράτσος: «Να διεκδικήσουμε και την Ευρώπη»

μπράτσος-να-διεκδικήσουμε-και-την-ευ-855173

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Βόλου Κώστας Μπράτσος, μιλώντας για τη «χειμερινή» προετοιμασία της ομάδας του.

Συγκεκριμένα τόνισε: «Είναι μια σύνθετη διαδικασία, αυτό το μεγάλο διάστημα που έχουμε να προετοιμαστούμε μεταξύ των δύο γύρων και ανάμεσα στη διακοπή του Μουντιάλ. Προσπαθούμε να διατηρήσουμε τη φυσική μας κατάσταση και να αλλάξουμε κάποια πράγματα στο προπονητικό μας περιεχόμενο. Έτσι, επειδή ασχολούμαστε κατά βάση με αυτό, δεν έχουμε πολύ χρόνο για να δούμε Μουντιάλ. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη Πορταριά για την προετοιμασία μας».

Για τον Φερνάντες και την μετακίνησή του στην ΑΕΚ για το υπόλοιπο της σεζόν: «Θα μας λείψει ως προσωπικότητα. Είναι ένα παιδί που είχε ευχάριστη παρουσία στα αποδυτήρια, από εκεί και πέρα όμως η ομάδα πρέπει να συνεχίσει να προοδεύει. Γενικότερα, μας ικανοποιεί που οι παίκτες φεύγουν προς τα επάνω».

Για την ικανότητα του Βόλου να βοηθάει τους παίκτες να προσαρμοστούν πολύ γρήγορα: «Η χημεία και το καλό κλίμα βοηθούν τους ποδοσφαιριστές να προσαρμοστούν στο νέο περιβάλλον. Είμαστε μια οικογένεια και θέλουμε κάθε παίκτης να εντάσσεται σε αυτήν. Αυτό είναι και ένα από τα μυστικά της επιτυχίας του Βόλου».

Για τον φετινό στόχο του Βόλου: «Αυτή τη στιγμή στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τη θέση μας στην εξάδα. Αν την κρατήσουμε, θέλουμε να διεκδικήσουμε και την Ευρώπη. Με συνεχή προσπάθεια και πόντο με τον πόντο».

Για τον Γιώργο Κούτσια: «Ο Κούτσιας είναι ένα σοβαρό και προσηλωμένο παιδί. Το δείχνει στις προπονήσεις και για αυτό κερδίζει χρόνο συμμετοχής. Έχει γίνει αποδεκτός από τα αποδυτήρια και είναι πολύ αγαπητός από τους υπόλοιπους παίκτες. Από εκεί και πέρα ελπίζω να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου