ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ακόμη σκοράρει η Κ19 της Νίκης Βόλου

ακόμη-σκοράρει-η-κ19-της-νίκης-βόλου-855380

Συνεχίζει να… σκοράρει η Κ19 της Νίκης Βόλου, η οποία για το πρωτάθλημα Κ19 της Super League 2 διέσυρε με σκορ 7-0 την αντίστοιχη ομάδα του Απόλλωνα Πόντου.

Υπό τις οδηγίες των Στέφανου Ξηροφώτου και Παντελή Βαρβέκη, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο Π. Μαγουλάς, οι κυανόλευκοι ξεκίνησαν με το πόδι στο γκάζι, κάνοντας το 1-0 με πλασέ του Μπάλλα από το 11ο λεπτό.

Ο Μπάλλας σκόραρε και πάλι, κάνοντας το 2-0 με πλασέ μέσα από την περιοχή έξι λεπτά αργότερα, με το 2-0 να είναι και το σκορ ημιχρόνου. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως και το πρώτο με γκολ στο 48ο λεπτό, όταν ο Χουσεΐνογλου πέτυχε το 3-0 με πλασέ. Πέντε λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Αϊντίνι να βάλει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, γράφοντας το 4-0 με εκτέλεση φάουλ. Το 5-0 σημείωσε ο Γλυκός με σουτ εκτός περιοχής στο 64ο λεπτό με το πάρτι των κυανόλευκων να συνεχίζεται. Στο 66ο λεπτό ο Τζιάννης πέτυχε το 6-0 μετά από ατομική προσπάθεια και τελείωμα, για να μπει και το κερασάκι στην τούρτα στο 85ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βενέτη. Την εσχάτη των ποινών είχε κερδίσει ένα λεπτό νωρίτερα ο Χουσεΐνογλου. Νωρίτερα, και στο 80’ δοκάρι είχε ο Γλυκός με σουτ εκτός περιοχής.

Αυτή ήταν η δεύτερη σερί νίκη των κυανόλευκων, για τους οποίους είχε προηγηθεί το διπλό στην έδρα της ΑΕΛ, με τη συνέχεια να τους φέρνει εκτός έδρας με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Κ19: Ελάνογλου (70’ Καποτάς), Κουτσιμπάνας, Χουσεΐνογλου, Καλτσώνας, Τόγιας, Κουφογεώργος (70’ Γιαγτζίδης), Αϊντίνι (67’ Ν. Δημόπουλος), Γλυκός, Μπάλλας (70’ Λ. Δημόπουλος), Τζιάννης (67’ Βενέτης), Κυριζάκης

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου