ΠΟΛΟ

Πανηγυρική πρόκριση για τις ομάδες του Βόλου

πανηγυρική-πρόκριση-για-τις-ομάδες-το-855758

Διπλή επιτυχία σημείωσαν οι ομάδες πόλο του Βόλος Υδατοσφαίριση-Κολύμβηση, παίρνοντας τόσο οι νέοι άνδρες, όσο και οι νέες γυναίκες την πρόκριση στη β’ φάση των πρωταθλημάτων τους.

Στην πρεμιέρα των ηλικιακών πρωταθλημάτων σε νέες γυναίκες και νέους άνδρες το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, οι νέοι άνδρες στο κλειστό κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας «Βασίλης Πολύμερος» έκαναν το 3Χ3, ενώ στις νέες γυναίκες αρκούσε μία νίκη. Την ομάδα του Βόλου, που αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες των Μανώλη Γούναρη και Ιάσονα Λέτσιου, αποτελούσαν οι: Γιάννης Νάσιος, Γιάννης Γκανάτσιος, Δημήτρης Μπακαλάκης, Γιάννης Μεριστούδης, Χρήστος Κανάκης, Παναγιώτης Γλούμης, Συμεών Μυλωνάς, Σωτήρης Ρουμελιώτης, Ναθαναήλ Πανίδης, Γιάννης Πέτρου, Ανδρέας Καψάλης, Κώστας Ζεμπέογλου, Αργύρης Σπαθούλας, Πριτσίνης Δημήτρης, Χρήστος Κουφιδάκης, Νίκος Οντόπουλος, Δημήτρης Κυριαζής. Στη β’ φάση (10-12 Μαρτίου) προκρίθηκαν συνολικά 19 ομάδες και από τον όμιλο της Θεσσαλίας, εκτός από τη βολιώτικη ομάδα προκρίθηκε και ο ΝΟ Λάρισας.

Αποτελέσματα:

1η αγωνιστική

Βόλος-Αρης Θεσσαλονίκης 14-10

ΝΟ Λάρισας-Νέος Ηρακλής 20-2

2η αγωνιστική

Βόλος-Νέος Ηρακλής 22-3

ΝΟ Λάρισας-Αρης Θεσσαλονίκης 12-6

3η αγωνιστική

Αρης Θεσσαλονίκης-Νέος Ηρακλής 19-1

ΝΟ Λάρισας-Βόλος 6-8

Βαθμολογία

  1. Βόλος 9
  2. ΝΟ Λάρισας 6
  3. Αρης 3
  4. Νέος Ηρακλής 0

Πρόκριση και οι νέες γυναίκες

Οι νέες γυναίκες του Βόλου αγωνίστηκαν στον όμιλο Θεσσαλονίκης, υπό τις οδηγίες του Ευθύμη Δημητρίου, με τα παιχνίδια να γίνονται στο Εθνικό κολυμβητήριο της πόλης. Οι Βολιώτισσες κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση, χάρις σε μία νίκη, που πέτυχαν κόντρα στον ΑΠΣ Οξυγόνο με 16-5. Στην πρεμιέρα του ομίλου την Παρασκευή, δεν ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη, χάνοντας με 5-0 α.α. από τον Νέο Ηρακλή, ενώ ηττήθηκαν στη συνέχεια από τον ΠΑΟΚ με 24-1. Με το σκουφάκι του Βόλος Υδατοσφαίριση-Κολύμβηση αγωνίστηκαν οι: Χρύσα Κουφιδάκη, Κατερίνα Γαργαλέτσου, Φωτεινή Μπένη, Άννα Σκοτίδα, Μαρκέλα Στεφάνου, Κλεοπάτρα Ντόνα, Βάσια Μόλιου, Μαρία Μόλιου, Εβίτα Βασιλούδη. Πλέον η β’ φάση θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 10-12 Μαρτίου 2023 και η γ’ φάση – τελική στις 12-14 Μαΐου 2023.

Αποτελέσματα:

ΑΠΣ Οξυγόνο-ΠΑΟΚ 4-29

Νέος Ηρακλής-Βόλος 5-0 α.α

ΑΠΣ Οξυγόνο-Βόλος 5-16

Νέος Ηρακλής-ΠΑΟΚ 2-20

Νέος Ηρακλής-ΑΠΣ Οξυγόνο 24-5

ΠΑΟΚ-Βόλος 24-1

Βαθμολογία

  1. ΠΑΟΚ 9
  2. Νέος Ηρακλής 6
  3. Βόλος 2
  4. ΑΠΣ Οξυγόνο 0

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου