Με Πολυνίκες αθλητές ο Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ και στα εμπόδια

Τελευταία ενημέρωση: 2022-11-24, 15:47:38
Με Πολυνίκες αθλητές ο Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ και στα εμπόδια

Μετά την ανακήρυξή του σε πολυνίκη Βορείου Ελλάδος το  Σαββατοκύριακο 12 και 13 Νοεμβρίου στο άθλημα της ιππικής δεξιοτεχνίας, ο Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. συνέχισε την εκπληκτική του πορεία στους αγώνες Υπερπήδησης Εμποδίων που έγιναν στη Θεσσαλονίκη το περασμένο Σαββατοκύριακο 19 και 20 Νοεμβρίου.

Στον συγκεκριμένο αγώνα, ο οποίος ήταν και ο τελικός Παν-Βορειοελλαδικός Αγώνας της χρονιάς, συμμετείχε η ομάδα jumpingsquad του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. με αποτελέσματα που δικαίωσαν τους κόπους των αθλητών και τους έφεραν ψηλά στην κατάταξη της φετινής σεζόν με διεκδικήσεις για τις πρώτες θέσεις.

Συγκεκριμένα συμμετείχαν: 
Η Δέσποινα Αναστασιάδου με τον ίππο Drogida Rebellis, που κατέκτησε την 7η θέση στη κατηγορία 0.90 - 1μ., ενώ με λίγα δευτερόλεπτα διαφορά η αδερφή της, Ελισάβετ Αναστασιάδου, διεκδίκησε με το ίδιο άλογο την έκτη θέση στην κατηγορία.
Η Ελισάβετ το Σάββατο (19/11) κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία 1μ παίδων, κατοχυρώνοντας έτσι τη δεύτερη θέση στη γενική κατάταξη της σεζόν.
Εντυπωσιακή ήταν όπως πάντα η συμμετοχή της Αναΐς Χένρι με τον ίππο Contessa, που κέρδισε δύο από τις τρεις κατηγορίες στις οποίες συμμετείχε, αυτές του 1.05 μ και 1.10 μ, ενώ παράλληλα πήρε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία 1 μ.
 
Με τη λήξη του τελικού αγώνα έγινε και η βράβευση των αθλητών που αναδείχτηκαν πολυνίκες του 2022 στα εμπόδια. Τρεις από τους αθλητές του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. βραβεύτηκαν ως εξής:
Ελισάβετ Αναστασιάδου: 2η πολυνίκης στη κατηγορία παίδων
Αναΐς Χένρι: 1η πολυνίκης στην κατηγορία 1.05 μ
Ηλίας Κίσσας: 1ος πολυνίκης στην κατηγορία 1.15 μ και 2ος πολυνίκης στην κατηγορία 1.20 μ.
 
Μαζί με τις πολύ καλές βαθμολογίες που συγκέντρωσαν και οι άλλοι αθλητές του jumpingsquad έφεραν τον Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. στην τέταρτη θέση στη κατάταξη των ομίλων της Βορείου Ελλάδος ανάμεσα σε 12 ομίλους.
 
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους αθλητές και τα άλογά τους για την προσφορά τους στην ιππασία στη Μαγνησία. 
Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
4
=