ΒΟΛΕΪ

Πήραν το διπλό οι γυναίκες του Γ.Σ. Βόλου

πήραν-το-διπλό-οι-γυναίκες-του-γ-σ-βόλο-864857

Για τη 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου του τοπικού πρωταθλήματος βόλεϊ της ΕΣΠΕΚEΛ οι γυναίκες του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου πήραν μία πολύ σημαντική νίκη στην έδρα των Σουφλαρίων με σκορ 1-3 (25-20, 22-25, 20-25, 23-25).

Ο αγώνας, διάρκειας δύο ωρών, ήταν συναρπαστικός με πολλές εντυπωσιακές φάσεις, ενώ η ομάδα του Βόλου παρουσιάστηκε με τρία νέα πρόσωπα από τα φετινά αποκτήματα.

Στα αρνητικά αυτής της κατηγορίας τα πολλά και μεγάλα ανενεργά αγωνιστικά διαστήματα, με αποτέλεσμα οι ομάδες να μην έχουν αγωνιστικό ρυθμό, κάτι που δυσκολεύει και την προετοιμασία τους.

Ο επόμενος αγώνας για τον Γ.Σ. Βόλου είναι σε τέσσερις εβδομάδες, κάνοντας στην επόμενη 3η αγωνιστική το προγραμματισμένο του ρεπό.

Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ (Γιόλας Απόστολος): Ράμπου Μαρία, Τσαπραΐλη Κωνσταντίνα, Δομοχτζίδου Ιωάννα (L), Τασιούδη Αναστασία (L), Κωστοπούλου Βίκυ, Βαργιάμη Ανθή, Μερκονιάν Ελένη, Κοκαλιάρη Μαρίτα, Πολυζώη Μαρία, Αναγνωστοπούλου Πετρούλα, Γιόλα Ράνια.

Βαθμολογία

  1. Γ.Σ. Βόλου 6 (2 αγ.)
  2. Α.Ο. Σκοπέλου 3β.(1 αγ.)
  3. Α.Ο. Φαρσάλων 3β (2αγ.)
  4. Α.Ο. Σουφλαρίων 0β (1αγ.)
  1. Α.Ο.ΦΑΛΑΝΗ 0β (2 αγ.)

Ηττα για τις κορασίδες

Στην έδρα των Σουφλαρίων σταμάτησε το σερί των νικών για τις κορασίδες. Η ήττα με 3-0 δεν αντικατοπτρίζει το πολύ καλό ξεκίνημα της ομάδας, που έχασε το 1ο σετ στο δίποντο, και την προσπάθεια των κοριτσιών να δώσουν συνέχεια στον αγώνα, διεκδικώντας το 3ο σετ, αλλά τελικά το έχασαν κυρίως από δικά τους λάθη.

Αυτό δεν μειώνει και την αξία του νικητή, ο οποίος έδωσε έμφαση στον αμυντικό τομέα και παίζοντας με τακτική στην αντεπίθεση αιφνιδίασε τον Γ.Σ. Βόλου, που δεν ανταποκρίθηκε, όπως έπρεπε.

Επόμενος αγώνα για τις κορασίδες του Γ.Σ. Βόλου είναι τη μεθεπόμενη Κυριακή με τον Απόλλωνα Γαλήνης στον Βόλο.

Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ ( Γιόλας Απόστολος) Ιωνά, Μαμούρα, Πράττου, Ντίμπρα, Χριστοφορίδου, Κουτσογεώργη, Φόβου, Σουλάι, Χονδροπούλου, Κουκοπούλου, Κατσίβελλου, Κυργιάκη

Βαθμολογία

  1. Α.Ο. Σουφλαρίων 11 β
  2. Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ 8β
  3. Απόλλων Γαλήνης 7β
  4. Α.Ο. Πελασγιώτισσας 6β
  5. Ολύμπια Λάρισας 4β
  6. Α.Ο. Φάρσαλα 0β.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου