Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Φιλικό με τη Λαμία στις 8 Δεκεμβρίου ο Βόλος

φιλικό-με-τη-λαμία-στις-8-δεκεμβρίου-ο-β-865423

Ο Βόλος έχει επιστρέψει στις προπονήσεις από την περασμένη Τρίτη στη Νεάπολη και αύριο Παρασκευή ανεβαίνει στο Πήλιο, για να συνεχίσει τη μίνι προετοιμασία του ενόψει της επανέναρξης των επίσημων υποχρεώσεων του στις 15 ή 16 Δεκεμβρίου για το Κύπελλο Ελλάδος απέναντι στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Άλχο, Σιέλης, Μεταξάς, Κούτσιας και Ασλανίδης είχαν υποχρεώσεις με εθνικές ομάδες και θα ενσωματωθούν αύριο Παρασκευή, με τον Κώστα Μπράτσο να δουλεύει με το σύνολο των παικτών στο γήπεδο της Πορταριάς. Εκεί ίσως γίνει και ένα προπονητικό διπλό με την Κ19, ενώ η ομάδα θα επιστρέψει στον Βόλο την 1η Δεκεμβρίου.

Μια βδομάδα μετά ακριβώς, δηλαδή στις 8 Δεκεμβρίου (16.00), χωρίς να έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα, έχει προγραμματιστεί φιλικό με την ομάδα της Λαμίας εκτός έδρας, καθώς το Πανθεσσαλικό δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί, εφόσον δεν θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στον χλοοτάπητα έως τότε.

Αυτό είναι και το μοναδικό «τεστ» που έχει κλειστεί, ενώ η ομάδα δεν θα πάει τελικά στην Κύπρο για φιλικό με τον ΑΠΟΕΛ στο πλαίσιο και της μεταγραφής Φερράρι, καθώς το πρωτάθλημα εκεί δεν διακόπτεται λόγω Μουντιάλ.

Μάλιστα, όπως βγαίνει και από το ρεπορτάζ των κυπριακών ομάδων, όσες έχουν κανονίσει φιλικά με τον ΠΑΟΚ ή τον Παναθηναϊκό, που θα επισκεφτούν τη Μεγαλόνησο, θα παίξουν με εφεδρικούς ποδοσφαιριστές κι όχι με τους βασικούς, καθώς η προτεραιότητά τους είναι τα επίσημα παιχνίδια, όπως είναι εύλογο.

Ο Βόλος έχει στα σκαριά και άλλες μεταγραφές με έναν επιθετικό, όπως διαρρέεται, από την Ονδούρα και έναν αμυντικό μέσο, ενώ δεν αποκλείεται οι κινήσεις ενίσχυσης να φτάσουν και τις πέντε έως το τέλος Ιανουαρίου, ανάλογα και με τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

Κι αυτό γιατί αν η ομάδα εξακολουθεί να είναι σε θέση ισχύος (όπως είναι και τώρα με τον εξαιρετικό πρώτο γύρο) σε ό,τι αφορά την κατάληψη μίας θέσης στην εξάδα, που δίνει το δικαίωμα για είσοδο στα πλέι οφ, τότε η διοίκηση δεν αποκλείεται να τονώσει κι άλλο την ομάδα, ώστε να σιγουρέψει τρόπον τινά την επίτευξη του βασικού στόχου.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου