Πανελλήνιες διακρίσεις για τον Νικόμαχο Βόλου  

Τελευταία ενημέρωση: 2022-11-23, 16:40:50
Πανελλήνιες διακρίσεις για τον Νικόμαχο Βόλου   

Με τον καλύτερο τρόπο ανοίγει η αθλητική χρονιά 2022-2023 για τον Νικόμαχο Βόλου. Πιο συγκεκριμένα οι αθλητές και αθλήτριες του Νικόμαχου θριάμβευσαν, δείχνοντας τον καλύτερο τους εαυτό στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων κορασίδων τάε κβον ντο καθώς και στο χαμηλότερης εμβέλειας Πανελλήνιο Κύπελλο.

Στο Πανελλήνιο Π/Κ καθώς και διασυλλογικό ο σύλλογος κατάφερε να κατακτήσει 2 ασημένια και 1 χάλκινο μετάλλιο.

Στο Πανελλήνιο Κύπελλο κατάφερε να κατακτήσει 3 χρυσά και 2 ασημένια με συμμετοχή μόνο 5 αθλητών, έχοντας επιτυχία 100%, αφού και οι 5 έφτασαν στους τελικούς των κατηγοριών τους.

Στο Πανελλήνιο κύπελλο, που έγινε στον Πολύγυρο στις 19 και 20 Νοεμβρίου, χρυσά μετάλλια κατέκτησαν ο Χλίτσιος Ανάργυρος στην κατηγορία -78 Εφήβων Μαύρων ζωνών, ο Φραδέλος Χρήστος μετά από ένα χρόνο απουσίας λόγω Πανελλαδικών εξετάσεων, στην κατηγορία -74 Ανδρών Μαύρων ζωνών και ο Καραγιαννόπουλος Απόστολος στην κατηγορία -49 Παίδων Μαύρων ζωνών.

Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Τόρης Ευάγγελος στην κατηγορία -58 Ανδρών Μαύρων ζωνών και ο Σανιδάς Αθανάσιος στην κατηγορία -68 Μαύρων ζωνών.

Στο Πανελλήνιο και Διασυλλογικό πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων που έγινε στη Χαλκίδα στις 5-6 Νοεμβρίου η Ψαρογιάννη Ελένη, παίζοντας καταπληκτικά στον τελικό της κατηγορίας -33 Κορασίδων κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο (2η θέση).

Επίσης παίζοντας για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα, ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Φραδέλος Μάριος στην κατηγορία -41 κιλών και η Σανιδά Σόνια στην κατηγορία -44 κιλών.

Στο Πανελλήνιο συμμετείχαν και οι Τσιούμα Παναγιώτα, Τζήμα Μελίνα, Καραμπελιάς Νίκος, Νικολάου Ελένη, Καραγιαννόπουλος Απόστολος, οι οποίοι έμειναν σε θέσεις εκτός μεταλλίων.

Το Δ.Σ. συγχαίρει τους δασκάλους Τόρη Δημήτριο και Τόρη Παύλο καθώς και το υπόλοιπο προπονητικό team για τις επιτυχίες τους. Οι δάσκαλοι από τη μεριά τους εξέφρασαν  την ευχαρίστησή τους για την απόδοση και τα αποτελέσματα των αθλητών και συνεχίζουν την προετοιμασία για τον επόμενο «σταθμό», που είναι το 3ο Προκριματικό πρωτάθλημα ΕΤΑΒΕ, το οποίο θα κρίνει και τα μέλη των κλιμακίων για το 2023.

 

 

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
2
=