ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον Αντώνη Μάνδαλο

συλλυπητήριες-ανακοινώσεις-για-τον-α-865838
Ο Ολυμπιακός Βόλου, η ομάδα που μεγαλούργησε ο σπουδαίος Αντώνης Μάνδαλος, εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του 61χρονου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της και πρώην προπονητή της.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου: “Η διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 εκφράζει την οδύνη της για την απώλεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή μας Αντώνη Μάνδαλου.
Ο Αντώνης Μάνδαλος γεννήθηκε το 1962 και είχε καταγωγή από την Αλίαρτο Βοιωτίας. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε με την ομάδα του Παναλίαρτου μέχρι τη μετοίκηση του στον Βόλο το 1980. Φόρεσε για 18 συνεχόμενα έτη τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου και παραμένει μέχρι και σήμερα ως ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία της.
Με την ομάδα μας κατέγραψε 532 συμμετοχές σε Α’, Β’ και Γ’ Εθνική μαζί με τις συμμετοχές του σε αγώνες για το Κύπελλο Ελλάδος.
Μετά το τέλος της πορείας του ως ποδοσφαιριστής ασχολήθηκε με την προπονητική και υπήρξε μέλος του τεχνικού επιτελείου του Ολυμπιακού Βόλου αλλά και πρώτος προπονητής της ομάδας μας. Ήταν προπονητής επίσης σε Αστέρα Ριζομύλου, Ρήγα Φεραίο και Θησέα Αγριάς. Τα τελευταία χρόνια ήταν ο πρώτος προπονητής των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Θεσσαλίας.
Ολη η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ σήμερα πενθεί για την απώλεια της ιστορικής αυτής μορφής του Συλλόγου μας.
Αντιπροσωπεία της διοίκησης μαζί με τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ θα τον συνοδεύσει στην τελευταία του κατοικία.
Συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”.
Η ανακοίνωση των Austrian Boys: “Σήμερα δυστυχώς έφυγε από τη ζωή ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βόλου, Αντώνης Μάνδαλος σε ηλικία 61 ετών… Ο άνθρωπος με τις περισσότερες συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου. 532 εμφανίσεις με τη φανέλα της ομάδας μας, την οποία υπηρέτησε σε Α’, Β’, Γ’ Εθνική και κύπελλο Ελλάδος για 18 χρόνια…
Καλό ταξίδι, τεράστιε Αντώνη. Ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει. Καλό κουράγιο στην οικογένειά του και στους οικείους του…”.
Η ανακοίνωση των Παλαιμάχων του Ολυμπιακού Βόλου: “Η Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου εκφράζει τη θλίψη της για τη μεγάλη απώλεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και σε όλη την Ολυμπιακή οικογένεια…
Δυστυχώς και τα βουνά λυγίζουν…
Ο Αντώνης μας θα είναι πάντως πάντα ψηλά στην ιστορία του συλλόγου μας.
Ο Αντώνης Μάνδαλος θα παραμείνει ο αρχιπιστός όλων των εποχών του Ολυμπιακού Βόλου έχοντας τις περισσότερες συμμετοχές σε Α’, Β’ και Γ’ Εθνική, καθώς έπαιξε 458 ματς πρωταθλήματος και με αυτά του κυπέλλου έγινε και 500άρης. Ήρθε στο Βόλο πριν 42 χρόνια από τον Αλίαρτο Βοιωτίας (έπαιζε στον Παναλίαρτο) και έπαιξε μόνο με τα ερυθρόλευκα, ενώ υπηρέτησε τον Ολυμπιακό και ως προπονητής”.
Η ανακοίνωση των Malavetas: “Δυστυχώς πληροφορηθήκαμε τον χαμό του ρέκορντμαν συμμετοχών με την ομάδα μας Αντώνη Μάνδαλου.

Το 1980 ήταν η πρώτη του χρονιά στην ομάδα και συνέδεσε το όνομά του με τον Ολυμπιακό Βόλου, τη φανέλα του οποίου φόρεσε 18 συναπτά έτη και είναι ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία των “ερυθρολεύκων”. Συγκεκριμένα έχει 532 συμμετοχές σε Α’, Β’ και Γ’ Εθνική μαζί με τις συμμετοχές του σε αγώνες για το Κύπελλο Ελλάδος από την ίδρυση του Ολυμπιακού Βόλου. Είναι ανάμεσα στους Έλληνες ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει τις 500 συμμετοχές σε όλη τη χώρα και αυτοί είναι μετρημένοι στα δάχτυλα.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.
Αντώνη δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ”.
Η ανακοίνωση του ΣΦΟΒ: «Η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου πενθεί για την απώλεια του Αντώνη Μάνδαλου, ενός μεγάλου ποδοσφαιριστή που μεγαλούργησε με το ταλέντο και το ήθος του επί σειρά ετών. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας και τη θλίψη μας. Όλος ο φίλαθλος κόσμος της Μαγνησίας θα τον θυμάται για πάντα».
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου: “H οικογένεια της ΝΙΚΗΣ εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αντώνη Μάνδαλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών το πρωινό της Τετάρτης.
Η απώλεια του παλαίμαχου άσου του Ολυμπιακού Βόλου και προπονητή στις ενωσιακές ομάδες της ΕΠΣΘ θα είναι αισθητή στην πόλη και στο ποδόσφαιρό μας”.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος: “Η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος εκφράζει την οδύνη της από τον αιφνίδιο θάνατο του Αντώνη Μάνδαλου, ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με το ποδόσφαιρο της Μαγνησίας και εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…”.
Η ανακοίνωση της ΕΠΣΘ: “Αυτές τις στιγμές τα λόγια είναι πολύ φτωχά, για να περιγράψουν συναισθήματα. Για την οικογένεια της ΕΠΣΘ, ο αναπάντεχος χαμός του Αντώνη Μάνδαλου δεν μπορεί να αποτυπωθεί με λέξεις. Δεν μπορεί να εξηγηθεί και φυσικά δεν μπορεί να ξεπεραστεί.

Ο πρόεδρος και το ΔΣ της ΕΠΣ Θεσσαλίας επιθυμούν να εκφράσουν τη βαθύτατη οδύνη τους για τον αδόκητο θάνατο του Ενωσιακού προπονητή, Αντώνη Μάνδαλου, καθώς και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος”.
Η ανακοίνωση του Μαγνησιακού: “Το Δ.Σ. του “Α.Σ.Β. Μαγνησιακός” εκφράζει την βαθιά του οδύνη για την απώλεια του Αντώνη Μάνδαλου, που έφυγε σήμερα ξαφνικά από τη ζωή.
Εμβληματικός αρχηγός, ως εν ενεργεία αθλητής, του Ολυμπιακού Βόλου, με πολλές συμμετοχές στα μεγάλα πρωταθλήματα, άφησε το στίγμα του στο ποδόσφαιρο της Μαγνησίας.
Μετά την ολοκλήρωση της σπουδαίας σταδιοδρομίας του, ασχολήθηκε με την προπονητική στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν προπονητής των αναπτυξιακών ομάδων της ΕΠΣΘ.
Συλλυπητήρια στους οικείους του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”.
Η ανακοίνωση του Πυράσου: “Στο άκουσμα της είδησης του αδόκητου θανάτου του προπονητή των μικτών ομάδων της ΕΠΣΘ, Αντώνη Μάνδαλου, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του. Οι δρόμοι του Πυράσου με τον εκλιπόντα δεν συναντήθηκαν ποτέ, ωστόσο θα τον θυμόμαστε ως έναν άνθρωπο που έγραψε σπουδαία διαδρομή στο ποδόσφαιρο της Μαγνησίας, υπηρέτησε με ήθος συλλόγους του τοπικού μας πρωταθλήματος ως προπονητής και εργάστηκε με μεράκι και συνέπεια για την ανάδειξη νεαρών αθλητών.

*Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι αποφασίστηκε από την ΕΠΣΘ αναβολή των αγώνων του Σαββατοκύριακου”.

Η ανακοίνωση του Ρήγα Φεραίου: “Το μαγνησιώτικο ποδόσφαιρο σήμερα θρηνεί. Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Σ. Ρήγας Φεραίος, διερμηνεύοντας τα συναισθήματα όλων των μελών μας, εκφράζουμε την βαθύτατη οδύνη και θλίψη μας για τον αδόκητο χαμό του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου και Ενωσιακού προπονητή Αντώνη Μάνδαλου. Ο εκλιπών, μια ιστορική φυσιογνωμία της ΕΠΣΘ, έκανε πολλούς αθλητές να αγαπήσουν την μπάλα και να ενστερνιστούν τη φιλοσοφία του για το ποδόσφαιρο. Καλό Παράδεισο κόουτς! Με θλίψη, Το Δ.Σ. του Α.Σ. Ρήγας Φεραίος”.

Η ανακοίνωση της Αγίας Παρασκευής: “Η οικογένεια της Αγίας Παρασκευής Βόλου εκφράζει τα βαθιά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αντώνη Μάνδαλου για τον απροσδόκητο χαμό, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών”.
Η ανακοίνωση του Ηρακλή Βόλου: “Το σωματείο του Ηρακλή Βόλου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αντώνη Μάνδαλου, ενός ανθρώπου με τεράστια προσφορά και παρουσία στο βολιώτικο ποδόσφαιρο. Καλό ταξίδι Αντώνη.”
Η ανακοίνωση του Α.Σ. Βόλος 2004: “Από σήμερα το μαγνησιώτικο ποδόσφαιρο γίνεται φτωχότερο λόγω του ξαφνικού θανάτου του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και ενωσιακού προπονητή Αντώνη Μάνδαλου.

Ο ΑΣ ΒΟΛΟΣ 2004 εκφράζει τη θλίψη και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”.
Η ανακοίνωση του Διαγόρα Στεφανοβικείου: “Μετά τον απρόσμενο χαμό του προπονητή της ΕΠΣΘ, Αντώνη Μάνδαλου, η διοίκηση του Α.Ε.Σ. “ΔΙΑΓΟΡΑΣ” Στεφανοβικείου εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του εκλιπόντος. Θα τον θυμόμαστε όλοι, κρίμα…”
Η ανακοίνωση της ακαδημίας του Διαγόρα Στεφανοβικείου: “Η Ακαδημία Διαγόρα Στεφανονικειου εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια για τον απρόσμενο χαμό του αγαπημένου σε όλους μας Αντώνη Μάνδαλου …. Καλό ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΓΑΝΤΑ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΟΥΤΣ”.
Η ανακοίνωση του Ιάσονα Αλλης Μεριάς: “Η Διοίκηση και ολόκληρος ο σύλλογος του Ιάσονα εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αντώνη Μανταλου για τον απρόσμενο και αναπάντεχο χαμό του.

Τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του εκφράζει και ο πρόεδρος της ομάδας μας, Αθανάσιος Κουτσουνίδης, καθώς για τον ίδιο ο Αντώνης Μάνδαλος αποτέλεσε ποδοσφαιρικό πατέρα. Καλό ταξίδι”.
Η ανακοίνωση του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Μαγνησίας: “Με οδύνη και θλίψη αποχαιρετούμε έναν εκλεκτό συνάδελφο, ένα μεγάλο άσο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ηταν τιμή μας που διετέλεσε μέλος του συνδέσμου μας και ενωσιακός προπονητής για πολλά έτη. Η ανάμνησή του θα είναι πάντα στη σκέψη μας. Καλό παράδεισο, Αντώνη. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του “.
Η ανακοίνωση του Πανιωνίου Νέας Ιωνίας: “Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού Βόλου και προπονητής των μικτών ομάδων της ΕΠΣΘ Αντώνης Μάνδαλος δυστυχώς έφυγε σήμερα ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη όλο τον κόσμο. Το κενό του είναι δυσαναπλήρωτο και το ποδόσφαιρο της Μαγνησίας φτωχότερο με την ξαφνική απώλεια του Αντώνη Μάνδαλου. Η διοίκηση του Πανιωνίου Νέας Ιωνίας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”.
Η ανακοίνωση του Αστέρα Ριζομύλου: “Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο και όλη η οικογένεια του Αστέρα εκφράζουν τη βαθύτατη οδύνη τους για τον αδόκητο χαμό του Αντώνη Μάνδαλου, ενός ανθρώπου που έχει συνδέσει το όνομα του με τις λαμπρότερες στιγμές του Συλλόγου μας, όντας προπονητής του από το 2003 έως το 2007, πανηγυρίζοντας ένα πρωτάθλημα και οδηγώντας την ομάδα σε πορεία πρωταθλητισμού στη Δ’ Εθνική.
Μεγάλο και δυσαναπλήρωτο το κενό που αφήνεις πίσω σου, κόουτς.
Ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει”.
Η ανακοίνωση του Αίαντα Σούρπης: “Η διοίκηση, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αντώνη Μάνδαλου για τον απρόσμενο θάνατο του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει φίλε Αντώνη, καλό παράδεισο!”.
Η Σχολή Ποδοσφαίρου της Αγίας Αννας: “Σύσσωμη η διοίκηση, οι προπονητές, οι αθλητές και όλη η οικογένεια του Α.Σ “Η Αγία Άννα” εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του Αντώνη Μάνδαλου για τον αδόκητο χαμό του. Έναν προπονητή, μα πάνω από όλα έναν άνθρωπο, με τεράστια προσφορά που τίμησε με την παρουσία του τον χώρο του αθλητισμού και όχι μόνο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”.
Η ανακοίνωση του Πηλέα: “Σύσσωμη διοίκηση και ποδοσφαιριστές της ομάδας μας εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αντώνη Μανδαλου για τον άδικο και απροσδόκητο χαμό… Ενας άνθρωπος που έδειξε τον δρόμο σε πολλούς νέους αθλητές… Καλό παράδεισο, μεγάλε Αντώνη!”.
Η ανακοίνωση του Ατρόμητου Νέας Ιωνίας: “Σύσσωμη διοίκηση και ποδοσφαιριστές της ομάδας μας εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αντώνη Μανδαλου για τον άδικο και απροσδόκητο χαμό του..
Η ομάδα μας αποφάσισε ως φόρο τιμής να αποσύρει τη φανέλα με το νούμερο 3 μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023, με το οποίο ο αγωνιζόταν στον Ολυμπιακο Βόλου επί 18 συνεχόμενα χρόνια
Καλό ταξίδι κόουτς…”.
H ανακοίνωση του Θησέα: “Η Διοίκηση και ολόκληρη η οικογένεια του Θησέα Αγριάς εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αντώνη Μάνδαλου. Καλό παράδεισο”.
Η ανακοίνωση του Α.Ο. Σκιάθου: “Ο Αθλητικός Όμιλος Σκιάθου εύχεται στον αγαπητό Αντώνη Μάνδαλο που απεβίωσε αιφνιδίως να αναπαυθεί εν ειρήνη και στους οικείους του θερμά συλληπητήρια.

Ο εκλιπών υπήρξε παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού Βόλου και είχε διετελέσει και εξέχων προπονητής στις ενωσιακές ομάδες της ΕΠΣΘ. Καλό ταξίδι, Αντώνη”.

Η ανακοίνωση της Ακαδημίας Στίβου “Ατλας Βόλου”: “Είναι τόσο μεγάλη η απώλεια λόγω της μεγάλης προσφοράς στον αθλητισμό και του υπέροχου χαρακτήρα του Αντώνη Μάνδαλου, που δεν μπορεί να αφήσει ασυγκίνητο κανένα αθλητικό σωματείο ανεξαρτήτως αθλήματος. Πολλά και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του! Καλό ταξίδι, φίλε Αντώνη. Θα είσαι για όλους μας παράδειγμα προς μίμηση”.
Η ανακοίνωση του Συλλόγου ΑΜΕΑ “Αργοναύτες”: “Σύσσωμη η διοίκηση, οι προπονητές, οι αθλητές και όλη η οικογένεια του Α.Σ ΑμεΑ Αργοναύτες εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του Αντώνη Μάνδαλου για τον αδόκητο χαμό του. Έναν άνθρωπο, με τεράστια προσφορά που τίμησε με τη παρουσία του τον χώρο του αθλητισμού και όχι μόνο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου