Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Τελευταία μέρα ξεκούρασης για τους παίκτες του Βόλου

τελευταία-μέρα-ξεκούρασης-για-τους-πα-878187

Μετά την άδεια που τους δόθηκε αμέσως μετά το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ, με το οποίο ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος, οι παίκτες του Βόλου διανύουν σήμερα Δευτέρα την τελευταία μέρα ξεκούρασης.

Κι αυτό γιατί αύριο Τρίτη επιστρέφουν στις προπονήσεις, ενώ την ερχόμενη Παρασκευή οι κυανέρυθροι θα ανέβουν στην Πορταριά, για να κάνουν μια μίνι προετοιμασία, ώστε να επανέλθουν στα γνωστά τους στάνταρ.

Να σημειωθεί ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της άδειάς τους οι ποδοσφαιριστές του Βόλου δεν έμειναν ανενεργοί, εφόσον τους δόθηκε ατομικό πρόγραμμα, ενώ στην προετοιμασία θα γίνει περισσότερο συντήρηση, καθώς η φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών είναι πολύ καλή και απλώς οι προπονήσεις θα αξιοποιηθούν περισσότερο, για να διορθωθούν κάποια πράγματα στο τεχνικό και το τακτικό κομμάτι.

Αυτά δεν υπήρχε τόσος χρόνος να δουλευτούν λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ενας ακόμη λόγος της μίνι προετοιμασίας είναι να απομονωθούν τρόπον τινά οι παίκτες και να αποκτήσουν ξανά το δέσιμο μεταξύ τους.

Από κει και πέρα, ενδιαφέρον υπάρχει και στο μεταγραφικό πεδίο, με τον Κώστα Μπράτσο να έχει ζητήσει κυρίως έναν ποδοσφαιριστή στο κέντρο με κυρίως αμυντικογενή χαρακτηριστικά και έναν ακραίο μεσοεπιθετικό.

Σε ό,τι αφορά τα φιλικά, δεν υπάρχει ακόμη κάποιο κλεισμένο που να έχει ανακοινωθεί και αυτό με τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο στο πλαίσιο και της μεταγραφής του Φερράρι είναι αμφίβολο αν θα γίνει. Ο λόγος είναι ότι η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έκανε γνωστό επίσημα ότι το εγχώριο πρωτάθλημα δεν θα διακοπεί κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ στο Κατάρ, με την αιτιολογία ότι δεν υπάρχει ανάλογη υποχρεωτική οδηγία από την Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Λέσχη Φίλων Βόλου:

«Θα διαγράφεστε, αν…»

Ανακοίνωση εξέδωσε η Λέσχη Φίλων Βόλου, με την οποία προτρέπει τα μέλη της να μην απαντούν σε προκλήσεις των άλλων δύο ομάδων της πόλης στα social media, όπως αναφέρεται σχετικά, και προειδοποιεί ότι σε διαφορετική περίπτωση θα διαγράφονται. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Μετά από συνάντηση που είχε το προεδρείο της Λέσχης Φίλων Βόλου αποφασίσαμε και ανακοινώνουμε στα μέλη μας: Ολα μας τα μέλη από εδώ και στο εξής καλό θα ήταν να μην απαντούν στις προκλήσεις που δέχονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από οπαδούς των άλλων δύο ομάδων της πόλης μας και δημιουργείται κλίμα εχθρικό.

Σε περίπτωση που συνεχίζουν και το κάνουν, θα διαγράφονται αυτόματα από μέλη μας. Παίζουμε σε διαφορετικές κατηγορίες, δεν είμαστε εμείς οι αντίπαλοι τους. Εμείς κοιτάμε μόνο την ομάδα μας και τίποτα άλλο. Αλλωστε αυτή η ομάδα δημιουργήθηκε να ενώσει τον κόσμο και όχι να τον διχάσει…».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου