ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποθέωση του Βολιώτη Γιάννη Κωνσταντέλια

αποθέωση-του-βολιώτη-γιάννη-κωνσταντ-888593

Μεγάλη βραδιά για τον… μικρό άσο του ΠΑΟΚ, Γιάννη Κωνσταντέλια, ο οποίος χειροκροτήθηκε απ’ όλο το γήπεδο και τους φίλους του Ιωνικού κατά την αλλαγή του στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Super League 1.

Κατά την αλλαγή του, στο 71ο λεπτό της αναμέτρησης, ο «Ντέλιας» πέρασε εκτός γηπέδου και κινήθηκε από την απέναντι πλευρά των πάγκων και ως εκ τούτου πέρασε μπροστά από τους φίλους του Ιωνικού στην κεντρική κερκίδα.

Κατά την αποχώρησή του, ο νεαρός Βολιώτης ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ εισέπραξε το πιο «θερμό» χειροκρότημα των γηπεδούχων, έχοντας μια εξαιρετική εμφάνιση με τη φανέλα του Δικεφάλου, καθώς ήταν μέσα σε όλα τα γκολ, κάτι που αναγνώρισαν οι παρευρισκόμενοι στο γήπεδο, χαρίζοντάς του μία υπέροχη στιγμή.

Μάλιστα, το χειροκρότημα είχε και συνέχεια λίγο πριν καθίσει στον πάγκο…

Κωνσταντέλιας: «Χάρηκα με το χειροκρότημα»

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 μέσα στη Νίκαια επί του Ιωνικού και είχε ως MVP τον Γιάννη Κωνσταντέλια, που είχε συμμετοχή και στα τρία τέρματα της ομάδας.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός μίλησε στην «Cosmote TV» για το παιχνίδι, το χειροκρότημα των οπαδών του Ιωνικού όταν αντικαταστάθηκε, το γεγονός πως δεν σκόραρε, αλλά και το θέμα της Εθνικής Ελλάδας.

«Είμαι χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας, νιώθω ότι τα γκολ αργά ή γρήγορα θα έρθουν, αλλά αυτό που μετράει είναι να παίρνουμε τα τρίποντα. Στόχος μας είναι να μπαίνουμε δυνατά στα παιχνίδια, να κλέβουμε μπάλες και να παίζουμε κάθετο ποδόσφαιρο και αυτό κάναμε με μεγάλη επιτυχία σήμερα. Αρχίζουμε και κυνηγάμε περισσότερο τις φάσεις, παίζουμε πιο κοντά στην περιοχή του αντιπάλου και έρχονται και τα γκολ».

Για το ενδεχόμενο κλήσης του στην πρώτη ομάδα της εθνικής και την κλήση του Κουλιεράκη, όπως και για την αποθέωση από τον κόσμο του Ιωνικού: «Χάρηκα πολύ που με αποθέωσαν οι αντίπαλοι. Είμαι χαρούμενος για την κλήση του Κουλιεράκη στην Εθνική, είναι τρομερός παίκτης. Φυσικά και εγώ αν κληθώ θα πάω!».

Τέλος, για το αν τον παρακολουθούν στη γενέτειρά του τον Βόλο σχολίασε γελώντας: «Έτσι λένε!».

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Αγίας Παρασκευής και από τότε συνεχίζει να κάνει υπερήφανους όλους εκείνους που τον πίστεψαν.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου