ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κωστένογλου: Αλλοίωση αποτελέσματος!

κωστένογλου-αλλοίωση-αποτελέσματος-292070

Ο προπονητής της ΑΕΚ στάθηκε στην ακύρωση του γκολ του Λυμπερόπουλου, κάνοντας λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος, ενώ μίλησε και για τις αναγκαστικές αλλαγές που χρειάστηκε να κάνει…Για αλλοίωση αποτελέσματος έκανε λόγο ο Νίκος Κωστένογλου, αναφορικά με την ακύρωση του γκολ του Λυμπερόπουλου από τον επόπτη κι ενώ το αποτέλεσμα ήταν 0-0. Πάντως, ο τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε και για το δικό του μέλλον στην ομάδα, τονίζοντας πως "… Νομίζω ότι αυτή την εβδομάδα θα ξεκαθαρίσουν όλα. Θα πρέπει να περιμένετε λίγες μέρες",

Η συνέντευξη του Νίκου Κωστένογλου:

Θα μας κάνετε ένα σχόλιο για τον αγώνα, το γκολ που δεν μέτρησε και για το οποίο διαμαρτύρεται η ΑΕΚ αλλά και τι έγινε με τον Φούντα και τον Κλωναρίδη;

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί θεωρώ ότι κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια. Με την απόφαση του επόπτη να ακυρώσει ένα κανονικό γκολ θεωρώ ότι αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο και είχαμε μια αναγκαστική αλλαγή με τον Λεονάρντο. Δεν απειληθήκαμε στο δεύτερο μέρος και αν δεν έβγαινε ο Μανωλάς δεν θα το χάναμε το παιχνίδι.

Έβαλα τον Μάκο σέντερ μπακ, δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω τον Κλωναρίδη, διότι μπήκε στην 18άδα αναγκαστικά. Από τη στιγμή που δεχτήκαμε το γκολ, δεν μπορούσα να βγάλω επιθετικογενή παίκτη και έγινε αλλαγή στην αλλαγή. Και σε αυτά τα λεπτά που έπαιξε ο Κλωναρίδης δεν μπορούσε γιατί πονούσε, αλλά δεν είχαμε άλλους παίκτες.

Θεωρώ ότι η απόφαση του επόπτη ήταν πολύ καθοριστική. Στο τέλος μπορεί να είχε ο Παναθηναϊκός δυο φάσεις στην κόντρα, αλλά αυτό ήταν γιατί ρισκάραμε. Το ότι καταφέραμε να πάρουμε το καλύτερο εισιτήριο στο Europa League είναι μεγάλη επιτυχία και να τονίσω ότι σε όλη την χρονιά είχαμε πρόβλημα με πολλές αναγκαστικές αλλαγές».

Θεωρείτε την βαθμολογική κατάταξη δίκαιη, με βάση την εικόνα των ομάδων στη διάρκεια του πρωταθλήματος;

«Δεν μπορώ να το αξιολογήσω ως προς την εικόνα του πρωταθλήματος, γιατί υπάρχουν διαφορετικά κριτήρια. Εμείς σε όλη τη σεζόν είχαμε ως στόχο τα πλέι-οφ. Και παρά το ότι είχαμε πολλά νεαρά παιδιά, θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο. Και στην Τούμπα, αλλά και κόντρα στον Παναθηναϊκό που μας ακυρώθηκε κανονικό γκολ.

Μιας και κάνουμε τον απολογισμό, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο μας ο οποίος μας συμπαραστάθηκε αρκετά. Επίσης, το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο και όλους τους στενούς μου συνεργάτες. Θεωρώ ότι κλείσαμε με ψηλά το κεφάλι τη χρονιά, εύχομαι να βρεθεί μια λύση στην ομάδα μας και να προχωρήσουμε ως ΑΕΚ. Ας ελπίσουμε ότι θα βρεθεί λύση».

Το δικό σας μέλλον στην ομάδα ποιο θα είναι;

«Νομίζω ότι αυτή την εβδομάδα θα ξεκαθαρίσουν όλα. Θα πρέπει να περιμένετε λίγες μέρες».

NewsIt.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου