ΒΟΛΕΪ

Στη Λάρισα η Αργώ

στη-λάρισα-η-αργώ-292351

Η ομάδα Παγκορασίδων με αντίπαλο τον Φιλαθλητικό

Σήμερα η ομάδα των Παγκορασίδων της Αργούς αγωνίζεται με αντίπαλο τον Φιλαθλητικό για την προημιτελική φάση του πρωταθλήματος της περιφέρειας κεντρικής Ελλάδας στη Λάρισα. Ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός για τη βολιώτικη ομάδα μιας και θα είναι νοκ άουτ και ο νικητής θα περάσει στο final four των τεσσάρων καλύτερων ομάδων της περιφέρειας. Η ομάδα της Αργούς δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα στη σύνθεσή της και είναι πανέτοιμη να πάρει τη νίκη και την πρόκριση στο final four.

Επίσης, αύριο πραγματοποιείται στη Λάρισα η δεύτερη συγκέντρωση επιλεγμένων αθλητριών των κλιμακίων της ΕΣΠΕΚΕΛ με τη συμμετοχή τεσσάρων αθλητριών της Αργούς (Βασιλική Διάλλα, Νάντια Γεωργουλά, Λήδα Κάστανου και Σίλια Κουτσουνίδη).

Χτες και σήμερα, τέλος, διοργανώνεται υπό την αιγίδα της ΕΣΠΕΚΕΛ στα γήπεδα beach volley των Αλυκών, περιφερειακό camp ανάπτυξης, με στόχο την αξιολόγηση αθλητών της περιφέρειας, την καταγραφή ταλαντούχων αθλητών, τη γνωριμία και συνεργασία με τοπικούς προπονητές και την έναρξη συνεργασίας ΕΟΠΕ – Τοπικών Ενώσεων για περαιτέρω προώθηση των προγραμμάτων ανάπτυξης του αθλήματος του beach volley. Στο εν λόγω camp η Αργώ συμμετέχει με 22 αθλήτριες και αθλητές της.

Ο Αθλητικός Σύλλογος "Αργώ" εύχεται στις αθλήτριές του Νικολέτα Καλεσσοπόυλου, Δήμητρα Κολοβού, Ελευθερία Βούλγαρη και Κατερίνα Κουτσουδάκη, που συμμετέχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις καλή επιτυχία και καλή πρόοδο.

ΔΑΝΑΗ ΨΑΡΡΑ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου