Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Αλλη μια πρόκληση το ματς στο Αγρίνιο

αλλη-μια-πρόκληση-το-ματς-στο-αγρίνιο-878887

Ως άλλη μια πρόκληση βλέπει ο Βόλος το αυριανό ματς στο Αγρίνιο για την 7η αγωνιστική της Super League, καθώς από τη μια θέλει να συνεχίσει τις επιτυχίες του εκτός έδρας, αφού είναι αήττητος με νίκη επί της ΑΕΚ και με ισοπαλία στο Καραϊσκάκης κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ από την άλλη στόχος είναι να κερδίσει και πρώτη φορά εκτός έδρας τον Παναιτωλικό.

Ο Βόλος σε πέντε «επισκέψεις» του στο Αγρίνιο έχει 3 ισοπαλίες, 2 ήττες και καμία νίκη, ενώ πέρσι δεν είχε καταφέρει να κερδίσει τον Παναιτωλικό, ο οποίος είχε φύγει νικητής με σκορ 1-2 από το Πανθεσσαλικό και στα άλλα δύο ματς στην κανονική διάρκεια και στα πλέι άουτ υπήρξαν ισοπαλίες χωρίς γκολ με γηπεδούχο την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Το βολιώτικο συγκρότημα γνωρίζει πως αύριο στις 17:00 δεν θα έχει εύκολο έργο, αφού και ο Παναιτωλικός φέτος παρουσιάζεται δυνατός, έχοντας 10 βαθμούς και μάλιστα με τέσσερα παιχνίδια εκτός έδρας, χάνοντας στην Τούμπα, κερδίζοντας στο Ηράκλειο και στα Γιάννενα και παίρνοντας ισοπαλία στο Περιστέρι, ενώ στο Αγρίνιο έχει κερδίσει τον Άρη και ηττήθηκε από την ΑΕΚ.

Ο Βόλος ποντάρει πάντως στις δικές του δυνάμεις και ο Βολιώτης προπονητής Κώστας Μπράτσος φαίνεται να έχει τις λύσεις ακόμη και για την απουσία του Νικολάι Άλχο, καθώς ο διεθνής Φιλανδός δεξιός μπακ είναι τιμωρημένος. Έτσι στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ο Αντόνιο Λούνα θα επιστρέψει στα αριστερά της άμυνας και δεξιά θα αγωνιστεί πιθανόν ο Ουές.

Πάντως μετά τη νίκη επί του Άρη το ηθικό είναι ανεβασμένο και ο Φινλανδός κεντρικός αμυντικός Γιούχα Πίρινεν ανέφερε πως η ταπεινότητα και η σκληρή δουλειά είναι τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει ο Βόλος, προκειμένου να συνεχίσει επιτυχημένα τη χρονιά, ενώ σχολιάζοντας το δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παναιτωλικό τόνισε: «Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, θα πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να πάμε στο Αγρίνιο, για να πάρουμε μία ακόμη νίκη».

Στο Αγρίνιο βλέπουν το ματς ως ντέρμπι και η ΠΑΕ Παναιτωλικός καλεί τους φιλάθλους της να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας το Σάββατο με τις τιμές των εισιτηρίων για τον συγκεκριμένο αγώνα να είναι μειωμένες κατά 30% σε σχέση με τους δύο προηγούμενους.

Ο Κατοίκος διαιτητής

O Κωνσταντίνος Κατοίκος της Ένωσης Αθηνών είναι αυτός που θα διαιτητεύσει την αυριανή (17.00) αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Βόλο για την 7η αγωνιστική της Super League 1. Ο Κατοίκος σφυρίζει φέτος πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία στην οποία «ανέβηκε» από πέρσι (μόνο του ματς το Αστέρας Τρίπολης – Απόλλων 2-2), ενώ ματς του Βόλου είχε διευθύνει στη Γ’ Εθνική τον Νοέμβριο του 2017 (Οπούντιος Μαρτίνου-Βόλος 2-3).

Αύριο βοηθοί του Κατοίκου θα είναι οι Δημήτρης Σαμοΐλης επίσης από την Αθήνα καθώς και ο Θεόφιλος Μωυσιάδης της ΕΠΣ Ηπείρου.

Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Άγγελος Ευαγγέλου επίσης της Ένωσης Αθηνών, ενώ στο VAR θα βρίσκονται οι Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας) και Πέτρος Πάτρας (Μακεδονίας).

Ο Πορτογάλος Κορέια στο Αρης – ΑΕΚ

Χθες έγιναν γνωστοί από την ΚΕΔ όλοι οι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ξένος διαιτητής, όπως αναμενόταν, ορίστηκε στο μεγάλο ματς του Άρη με την ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος Γκουστάβο Κορέια θα είναι ο άρχων του αγώνα και σίγουρα δεν του είναι άγνωστη η Ελλάδα. Πέρυσι έπαιξε στους αγώνες Αστέρας Τρίπολης – Άρης 0-2 και Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης 1-0.

Από εκεί και πέρα, στο ενδιαφέρον παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό ορίστηκε ο Διαμαντόπουλος και σ’ αυτό του ΠΑΟΚ εκτός έδρας με τον Λεβαδειακό ο Μανούχος. Τέλος, την αναμέτρηση του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης σφυρίζει ο Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής:

Σάββατο 8/10

17:00 Παναιτωλικός-Βόλος

Διαιτητής: Κατοίκος (Αθηνών)

Βοηθοί: Σαμοΐλης (Αθηνών), Θ. Μωυσιάδης (Ηπείρου)

4ος: Ευαγγέλου (Αθηνών)

VAR: Τζήλος (Λάρισας)

AVAR: Πάτρας (Μακεδονίας)

19:30 Ιωνικός-Λαμία

Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθηνών)

Βοηθοί: Κολλιάκος (Αθηνών), Τζιουβάρας (Κοζάνης)

4ος:Βεργέτης (Αρκαδίας)

VAR: Περράκης (Αθηνών)

AVAR: Κόλλιας (Ηπείρου)

Κυριακή 9/10

16:00 ΟΦΗ-Ολυμπιακός

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Λ. Δημητριάδης (Μακεδονίας), Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

4ος: Τσέτσιλας (Γρεβενών)

VAR: Κουτσιαύτης (Άρτας)

AVAR: Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής)

16:30 Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτ/νιας), Κούλα Χασάν (Ξάνθης)

4ος: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

VAR: Παπαπέτρου (Αθηνών)

AVAR: Καλαμπόκης (Αιτ/νιας)

19:30 Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Μεϊντάνας (Αχαΐας), Στάικος (Λάρισας)

4ος: Τσαγκαράκης (Χανίων)

VAR: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

AVAR: Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής)

21:15 Άρης-ΑΕΚ

Διαιτητής: Κορέια (Πορτογαλίας)

Βοηθοί: Κόστα, Μπρας (Πορτογαλίας)

4ος: Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

VAR: Σάντος (Πορτογαλίας)

AVAR: Ψαρρής (Ζακύνθου)

Δευτέρα 10/10

18:00 Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα

Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Στεφανής (Καρδίτσας), Κορώνας (Πειραιά)

4ος: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

VAR: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

AVAR: Νικολαΐδης (Μακεδονίας).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου