ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Για πρώτη φορά Νεάπολη

για-πρώτη-φορά-νεάπολη-880350

Στο ένατο φιλικό προετοιμασίας του την ερχόμενη Κυριακή με αντίπαλο τον ΠΟ Ελασσόνας ο Ολυμπιακός Βόλου θα χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά τη Νεάπολη, το γήπεδο δηλαδή που έχει δηλώσει ως πρώτη έδρα για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ ως δεύτερη έχει δηλωθεί το Εθνικό Στάδιο Αλμυρού.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, που μέχρι στιγμής είχε επιλέξει το γήπεδο της Αλλης Μεριάς στις εγκαταστάσεις του συλλόγου για τα εντός έδρας φιλικά, είχε ζητήσει από την ΠΑΕ Νίκη να της επιτρέψει να χρησιμοποιήσει για το φιλικό με τον ΠΟ Ελασσόνας το συγκεκριμένο γήπεδο, για το οποίο οι κυανόλευκοι έχουν την αποκλειστική χρήση από φέτος το καλοκαίρι μετά από σύμβαση που υπέγραψαν με τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ. Ωστόσο αυτή ορίζει πως με δική της συναίνεση το γήπεδο μπορεί να δίνεται στους ερυθρόλευκους, όταν δεν το χρειάζεται η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη.

Η διοίκηση της Νίκης Βόλου, εφόσον οι κυανόλευκοι την ίδια μέρα παίζουν στον Αγιο Νικόλαο Κρήτης με τον τοπικό Α.Ο. για το Κύπελλο Ελλάδος, δεν έχει πρόβλημα να παραχωρήσει το δημοτικό στάδιο και αποφάσισε να απαντήσει θετικά και επίσημα χθες, ζητώντας από τον Ολυμπιακό Βόλου να εκπληρώσει κάποιες συμβατικές υποχρεώσεις, όπως καθαριότητα κτλ.

Επομένως, το φιλικό Ολυμπιακός Βόλου-ΠΟΕ θα γίνει στη Νεάπολη, με τους ερυθρόλευκους να προσδοκούν και σε κάποια επιπλέον έσοδα από εισιτήρια και σε μία ικανοποιητική προσέλευση του κόσμου τους, που μέχρι τώρα είχε παρακολουθήσει την ομάδα του μόνο στο γήπεδο της Αλλης Μεριάς, το οποίο έχει συγκεκριμένες δυνατότητες φιλοξενίας θεατών.

Για τη φιλική αναμέτρηση με την Ελασσόνα, την οποία ο Ολυμπιακός Βόλου θα βρει ως αντίπαλο και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, συνέχισε χθες την προετοιμασία του μετά το ρεπό της Τρίτης. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν τρεις ποδοσφαιριστές, οι Χατζηπλής, Διαμαντόπουλος και Κόφφας, χωρίς να έχουν κάτι σοβαρό και είναι θέμα χρόνου να επιστρέψουν στους κανονικούς ρυθμούς. Παράλληλα, αναμένεται η επισημοποίηση της συνεργασίας με τον νεαρό επιθετικό Θεοδωρίδη και τον πολύπειρο τερματοφύλακα Βρονταρά.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου