ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξεκινά τις υποχρεώσεις του ο Κένταυρος Αγριάς

ξεκινά-τις-υποχρεώσεις-του-ο-κένταυρο-880435

Μετά από ένα περιπετειώδες καλοκαίρι ο Κένταυρος Αγριάς κατάφερε να διαβεί ένα δύσβατο εξωαγωνιστικό μονοπάτι, μέχρι να καταφέρει να βρει τον βηματισμό του. Πέρυσι η ομάδα της Μαγνησίας κατάφερε να φτάσει ένα βήμα πριν την πολυπόθητη άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία των ανδρών στο χάντμπολ.

Παρ’ όλο που παραιτήθηκε ο ΑΟ Ιωαννίνων, ο Κένταυρος δεν πήρε τη θέση της ηπειρώτικης ομάδας, όπως ορίζουν οι κανονισμοί. Σαν να μην έφτανε μόνο αυτό, η κλήρωση της Β’ Εθνικής τον βρήκε στον Νότιο Όμιλο αντί για τον Βόρειο, όπου αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια.

Αλλωστε ο αριθμός των ομάδων, αλλά και ο χιλιομετρικός αλγόριθμος, έδειχναν Βορρά, η πυξίδα όμως των ιθυνόντων φαίνεται ότι αποπροσανατολίστηκε.

Ο Κένταυρος Αγριάς καλείται να αντιμετωπίσει στον Α’ Υποόμιλο του 1ου Ομίλου τους Έσπερο Καλλιθέας, Αμφικτύονες Λαμίας, Ηλυσιακό και ΑΟ Χαλανδρίου. Οι ομάδες θα αγωνιστούν ένας προς όλους σε 2 γύρους, με σύστημα βαθμολογίας. Στόχος του Κενταύρου είναι να αντιμετωπίσει την κάθε πρόσκληση διαφορετικά.

Σημειώνεται πως οι δύο πρώτες ομάδες του υποομίλου θα προχωρήσουν στην επόμενη φάση.

Η Εύη Πασσιά (προπονήτρια) με τους Θοδωρή Παπαδόπουλο και Γιώργο Καλαποδά αποτελούν το προπονητικό team έχοντας να διαχειριστούν ένα κράμα παικτών.

Οι «μπέμπηδες» του Γ. Καλαποδά (Καλαποδάς, Μιχαλόπουλος Δ., Παπαδόπουλος Γ., Χανιάς Δ. ) πέρυσι έλαβαν το βάπτισμα του πυρός και φέτος νιώθουν έτοιμοι να προσφέρουν τα μέγιστα. Οι Μηλιόρδος Δ., Μακρής Γ. Χαλκιάς Θ., Χιώτης Κ., Λαγδός Χ. αποτελούν τον κορμό της ομάδας., ενώ επαναδραστηριοποιήθηκε ο Κούπας Δ. Οι «φοιτητές» (Μησιρλίδης Π., Πάσχος Δ., Λαζαρίδης Β.) συνεχίζουν για δεύτερη χρονιά να αγωνίζονται με το σήμα του Κενταύρου, έχοντας πλήρως ενσωματωθεί στην ομάδα. Μάλιστα ο Παναγιώτης Μησιρλίδης εκλέχτηκε αρχηγός, μαζί με τους Μακρή και Χιώτη.

Επίσης, υπάρχουν και νέα αποκτήματα (Λαζάρου Θ. Αντωνιάδης Γ., Ελευθεριάδης Μπούκας Φ.).Το ρόστερ κλείνει ο Καρανάσιος Κ., που αποτελεί και τον φυσικό ηγέτη, λόγω της μακρόχρονης παρουσίας του.

Την ερχόμενη Κυριακή 9/10 η ομάδα θα επιχειρήσει να «σπάσει» το ρόδι για τη φετινή χρονιά. Θα ταξιδέψει στην Αττική, για να αντιμετωπίσει στην Καλλιθέα τον τοπικό Έσπερο για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κενταύρου οφείλει να ευχαριστήσει θερμά τους φίλους της ομάδας που ενίσχυσαν την ομάδα αγοράζοντας κάρτες διαρκείας. Σε μια πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία η βοήθεια του κόσμου αποτελεί την πιο σημαντική αρωγή.

Ο Κένταυρος ήρθε και σε συμφωνία με τον Γιώργο Βαλκαμελή για την ανάληψη των καθηκόντων του Γενικού Αρχηγού της αντρικής ομάδας handball, κάτι που αργά ή γρήγορα θα συνέβαινε, καθώς ο έμπειρος αριστερός ίντερ υπήρξε παίκτης και αρχηγός της ομάδας από την πρώτη ημέρα ίδρυσης του συλλόγου. Αρρηκτα συνδεδεμένος με την ομάδα, θα προσπαθήσει με την εμπειρία και την τεχνογνωσία του να βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων που έχει θέσει το συγκρότημα της Μαγνησίας», τονίζεται σε ανακοίνωση του συλλόγου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου