ΜΠΑΣΚΕΤ

Πέμπτη μεταγραφή για τον Βόλο με Κασνέστη

πέμπτη-μεταγραφή-για-τον-βόλο-με-κασνέ-881510

Σε μια ακόμη σπουδαία μεταγραφή, την πέμπτη, προχώρησε η νεοσυσταθείσα γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Βόλου. Μετά τις Σουλτάνη, Ταντουρόσκα, Αγαγιώτου, Μαγκλάρα, απέκτησε την power forward, Βάσια Κασνέστη που επίσης έχει εμπειρίες σε υψηλό επίπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την απόκτηση της Κασνέστη: «Αλλη μια μεταγραφή εξ Αθηνών για την νεοσύστατη γυναικεία ομάδα του Βόλου που έντυσε στα κυανέρυθρα και φέρνει στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας την Βάσια Κασνέστη.

Η Κασνέστη είναι πολύ γνωστή στο γυναικείο μπάσκετ αφού έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών σε αρκετές ομάδες της Αθήνας όπως Μελάς, ΑΕΚ Περιστερίου, Κηφισιά ενώ πέρυσι αγωνιζόταν στο Παλαιό Φάληρο.

Η δυναμική power forward έχει ύψος 1.78, διακρίνεται για το δυναμικό της παίξιμο, για το μακρινό της σουτ αλλά και για τα αμυντικά της προσόντα.

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Βόλου που παίρνει σάρκα και οστά, εκτός από την Σουλτάνη, την Ταντουρόφσκα, την Αγαγιώτου, την Μαγκλάρα και την Κασνέστη που ήδη έχουν ανακοινωθεί, έχει έρθει σε συμφωνία με ακόμη δυο αθλήτριες με συμμετοχές στην Α1 γυναικών(αγωνίζονται στις θέσεις 2 και 5) που θα ανακοινωθούν την ερχόμενη εβδομάδα και μόλις υπογραφούν τα αντίστοιχα συμφωνητικά».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου