ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ακόμη καλύτερος, αλλά πάντα σε αναμονή

ακόμη-καλύτερος-αλλά-πάντα-σε-αναμονή-881909

Ακόμη μια φιλική νίκη, αύτη τη φόρα στον νομό Λάρισας και στην Ανάβρα του δήμου Αγιάς πέτυχε έχοντας καλή απόδοση ο Ολυμπιακός Βόλου που κέρδισε 3-0 τον Δωτιέα Αγιάς, ενώ από αύριο μπαίνει στη 10η εβδομάδα προετοιμασίας και αυτό που περιμένει πλέον είναι να μάθει την έναρξη του πρωταθλήματος!

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η ΕΠΟ δεν έχει αποφασίσει ούτε για τον χάρτη της Γ’ Εθνικής, τους ομίλους, την κλήρωση και την ημερομηνία έναρξης του νέου πρωταθλήματος κι ενώ έχει δώσει παράταση στις δηλώσεις συμμετοχής ως τις 10/10. Η πιο «κοντινή» ημερομηνία για πρώτη επίσημη σέντρα θα είναι στο δεύτερο δεκαήμερο του Οκτώβρη είτε στις 23 είτε στις 30/10.

Ωστόσο, μέχρι να υπάρξει κάτι επίσημο, ο Ολυμπιακός είναι αναγκασμένος να περιμένει και να προετοιμάζεται με εβδομαδιαίες προπονήσεις και φιλικά (για την Κυριακή 9/10 θα αγωνιστεί στον Βόλο με τον ΠΟΕ Ελασσόνας), ενώ το ευχάριστο είναι πως τελευταία σε κάθε «τεστ» δείχνει καλύτερη συνοχή, παρουσιάζει πολύ καλύτερα στοιχεία, είναι πιο δημιουργικός, αλλά και πιο αποφασιστικός στο τελείωμα των φάσεων, πετυχαίνοντας μάλιστα 8 γκολ στα τρία τελευταία φιλικά.

Προχθές μάλιστα με τον Δωτιέα ο Ολυμπιακός είχε πετύχει τα τρία γκολ ως το 55ο λεπτό και έτσι δόθηκε η ευκαιρία στον προπονητή Σάκη Θεοδοσιάδη που τελευταία έβλεπε την ομάδα στο γήπεδο με όρους πρωταθλήματος και με τις αλλαγές που θα επιτρέπονται στους αγώνες να χρησιμοποιήσει αρκετούς παίκτες που είχε στη διάθεσή του (22 συνολικά) και μάλιστα μετά το 0-3 έπαιξε και υπό «δοκιμή» Δημήτρης Θεοδωρίδης.

Γκολ ψυχολογίας

Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός ξεπέρασε με επιτυχία το «πρόβλημα» που είχε στο σκοράρισμα σε τρία ματς (0-0 με Ηρακλή Λάρισας, Φήκη Τρικάλων και Εθνικό Νέου Κεραμιδίου) και στα τρία επόμενα είχε νίκες (1-2 στην Θήβα τον ΑΟ Υπάτου, 3-1 στην Άλλη Μεριά τον Διγενή Νεοχωρίου και 0-3 στη Λάρισα τον Δωτιέα Αγιάς), η ομάδα δείχνει την ηρεμία που απαιτείται, οι παίκτες απελευθερώνονται και η ψυχολογία είναι υπέρ τους.

Την Κυριακή για τρίτο συνεχόμενο ματς σκόραρε ο Κόλα, για δεύτερο ο Σκοπελίτης, ενώ ένα γκολ ψυχολογίας πέτυχε και ο Αλέξανδρος Αναστασίου που πέρσι αγωνιζόμενος με τη Δήμητρα ήταν η μόνη του χρονιά που δεν σκόραρε. Μάλιστα ο Βολιώτης επιθετικός είχε περίπου δυο χρόνια να σκοράρει καθώς τελευταίο του γκολ ήταν στις 18/10/20 όταν αγωνίζονταν στον Διαγόρα. Στην προηγουμένη πάντως θητεία του στον Ολυμπιακό (2016-17) πάλι στη Γ’ Εθνική ο Αναστασίου είχε πετύχει 5 γκολ!

Νέες ποινές στην ΠΑΕ

Νέες ποινές αφαίρεσης βαθμών στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου που δεν υφίσταται επιβλήθηκαν από το διαιτητικό δικαστήριο για οφειλές περίπου 7.000 ευρώ σε δυο ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα προθεσμία πέντε ημερών έχει η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 (με ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών) να εξοφλήσει το ποσό των 3.630,01 πλέον του ποσού των 250 ευρώ για δικαστική δαπάνη, τον Στάθη Ρόκα που δεν έχει πλέον την επαγγελματική ιδιότητα και επίσης στον Στάθη Βασιλούδη του συνολικού ποσού των 3.000 ευρώ πλέον του ποσού των 200 ευρώ για δικαστική δαπάνη, που είναι τελεσίδικες αποφάσεις της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ.

Ενημερωτική συνέλευση

Πάντως ενώ η ομάδα του Ολυμπιακού συνεχίσει απρόσκοπτα την προετοιμασία της (σήμερα υπάρχει ρεπό) και από παιχνίδι σε παιχνίδι δείχνει καλύτερη, από την πλευρά της η διοίκηση συνεχίζει τις προσπάθειες εξεύρεσης οικονομικών πόρων για να μην λείπει κάτι από την καθημερινότητα του ποδοσφαιρικού τμήματος. Η διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου πάντως αποφάσισε να ενημερώσει τον κόσμο και τα μέλη της ομάδας για τα αγωνιστικά τμήματα, μέσα από μια έκτακτη γενική συνέλευση που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στην αίθουσα FORUM, οδός Δεληγεώργη 9. Η αρχική ώρα είναι για τις 17:00 και σε περίπτωση μη απαρτίας η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί στον ίδιο χώρο και την ίδια ημέρα στις 18.00.

Συνέντευξη Τύπου

για μπάσκετ και αγιασμός

Συνέντευξη Τύπου από το ανδρικό τμήμα μπάσκετ- που ξεκινά τις υποχρεώσεις του στη Β’ Εθνική στις 8/10, θα δοθεί αύριο Τετάρτη (5/10) ενώ την Κυριακή (9/10) θα τελεστεί ο καθιερωμένος αγιασμός των τμημάτων μπάσκετ και βόλεϊ.

Η ανακοίνωση: «Σας γνωρίζουμε ότι την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 12:00 στα γραφεία μας που βρίσκονται στην οδό Αργοναυτών 32, 2ος όροφος, εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης Β’ Εθνικής κατηγορίας περιόδου 2022-23 στο οποίο συμμετέχει η ανδρική ομάδα του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 θα δοθεί συνέντευξη Τύπου από τους υπευθύνους του τμήματος.

Επίσης ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 11:00 στο κλειστό Γυμναστήριο του ΕΑΚ θα τελεστεί ο αγιασμός των τμημάτων μπάσκετ και βόλεϊ».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου