ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Παίζει Κύπελλο την Κυριακή

παίζει-κύπελλο-την-κυριακή-881948

Για την ερχόμενη Κυριακή 9/10 στις 16:00 ορίστηκε η αναμέτρηση της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα σε σε Αγιο Νικόλαο και Νίκη Βόλου, όπως έγινε γνωστό χθες, με τους κυανόλευκους να δίνουν το δεύτερο εκτός έδρας ματς μετά από εκείνο στο Καυτανζόγλειο.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η Νίκη Βόλου θα συνεχίσει τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις, παίζοντας την Κυριακή στον Αγιο Νικόλαο της Κρήτης, απέναντι στην ομάδα που απέκλεισε την Επισκοπή στα πέναλτι και αγωνίζεται και φέτος στη Γ’ Εθνική.

Οι κυανόλευκοι, έχοντας αποκλείσει τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο θα αγωνιστούν και πάλι εκτός έδρας, μιας και οι Κρητικοί παίζουν σε χαμηλότερη κατηγορία από εκείνους κι έτσι το ταξίδι στην Κρήτη ήταν αναπόφευκτο.

Εφόσον η Επισκοπή είχε αποκλείσει τον συντοπίτη της Αγιο Νικόλαο, τότε η Νίκη θα έπαιζε εντός έδρας για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Σέντρα στις 16;

Την έγκριση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, για έναρξη του πρωταθλήματος στις 16 Οκτωβρίου, πήρε η Super League 2. Βέβαια οι εκκρεμότητες στην πολύπαθη κατηγορία είναι ακόμα αρκετές, αφού δεν έχουν ανακοινωθεί οι ομάδες που θα αντικαταστήσουν την Ξάνθη στον βορρά και τον Εργοτέλη στον νότο. Για την ώρα μπορεί η 16η Οκτώβρη να έχει οριστεί προκειμένου να γίνει σέντρα, αλλά κανείς δεν μπορεί να το ξέρει με βεβαιότητα, αφού εκκρεμούν κι άλλα ζητήματα που έχουν να κάνουν όπως κάθε χρόνο, με τα τηλεοπτικά.

Η ανακοίνωση της ΕΕΠ αναφέρει: «Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις εξής αποφάσεις:

  • Ενέκρινε με τις παρατηρήσεις που συμφωνήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης τον Κανονισμό Αδειοδότησης των Ομάδων της περιόδου 2022-2023. Η απόφαση τελεί και υπό την έγκριση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.
  • Ενέκρινε την πρόταση της Super League 2 για να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα στις 16 Οκτωβρίου 2022».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου