Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Έχει το δικαίωμα να κοιτάζει ψηλότερα

έχει-το-δικαίωμα-να-κοιτάζει-ψηλότερα-881960

Μια ακόμη μεγάλη νίκη, επί ενός ακόμη θεωρούμενου «μεγάλου» αντιπάλου πέτυχε προχθές ο Βόλος, που πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, επιθετικά στο πρώτο μέρος και αμυντικά στο δεύτερο, επικράτησε με 2-0 του Αρη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, και πλέον κρατώντας πάντως χαμηλούς τόνους έχει το δικαίωμα να κοιτάζει πιο ψηλά!

Η κυριακάτικη νίκη του Βόλου για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, αποκτά μεγαλύτερη αξία, αφού ήταν η δεύτερη συνεχόμενη στην έδρα του, έπαιξε από το 55’ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Νικολάι Άλχο, ενώ έχει σκοράρει στα 5 από τα 6 ματς και κράτησε το μηδέν στην άμυνα στα 3 από τα 6 παιχνίδια και τα δυο ήταν με ΑΕΚ και Αρη! Πλέον, ο Αλχο θα λείψει απο το επόμενο ματς το Σάββατο στο Αγρίνιο, όπου θα επιστρέψει ο Λούνα που δεν αγωνίστηκε προχθές…

«Δικαίωμα να κοιτάμε ψηλά»

Ο Βολιώτης τεχνικός Κώστας Μπράτσος στις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά την αναμέτρηση με τον Αρη, ανέφερε πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος και αυτές οι νίκες, είναι αυτές που δίνουν το δικαίωμα να κοιτάει ψηλά η ομάδα, ενώ ανέφερε ότι καλό είναι να σχολιάζονται τα όσα έκανε σωστά η ομάδα του, αντί των όσα κάνουν λάθος οι ομάδες που ηττούνται. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το αν ο Βόλος μπορεί να κοιτάξει την εξάδα: «Είναι πολύ νωρίς, πρέπει να είμαστε ταπεινοί. Αυτές οι νίκες μας δίνουν όμως το δικαίωμα να κοιτάμε ψηλά. Αυτά τα παιδιά, αξίζει να σχολιαστούν, για το τι κάνει ο Βόλος και κερδίζει, όχι τι δεν κάνουν οι άλλες ομάδες και ηττούνται. Αυτή η ομάδα έχει πολλά ακόμα να δώσει, πήραμε αυτοπεποίθηση από αυτή τη νίκη».

Αναφορικά με το τι προσφέρει ο ίδιος στην ομάδα: «Ο Κώστας ο Μπράτσος δεν κάνει τίποτα, ακολουθεί την εξαιρετική δουλειά των ποδοσφαιριστών του» ανέφερε ο Βολιώτης προπονητής.

Πάρντιου: «Ημασταν στα χαμένα»

Από την άλλη στην κακή εικόνα του Αρη για το πρώτο ημίχρονο και την αδυναμία της ομάδας να βρει δίχτυα, παρά την μεσοεπιθετική της ποιότητα στάθηκε ο προπονητής των κιτρινόμαυρων, Άλαν Πάρντιου μετά την ήττα από τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Για το ματς: «Ημασταν στα χαμένα στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε ευκαιρίες αλλά πριν δεχθούμε το γκολ θα έπρεπε να είχαμε σκοράρει».

Για το πόσο κόστισαν οι απουσίες Μπράμπετς και Ντουκουρέ είπε: «Οι δύο που αναφέραμε σημαντικοί, ο Ετέμπο επίσης σημαντικός. Είχαμε ζητήματα στο κέντρο της άμυνας, περιμένω να πάμε καλύτερα στη συνέχεια, στην άμυνα και στην μεσαία γραμμή, με βάση και τις απουσίες που είχαμε».

Για το θέμα του σκοραρίσματος της ομάδας: «Μπορούσαμε να σκοράρουμε και στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο, προσπαθήσαμε για το γκολ, κάναμε ευκαιρίες αλλά στο τέλος δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε. Δεν φοβάμαι πως αυτή η ομάδα θα έχει θέμα στο γκολ. Το σημαντικότερο ήταν πως επιτρέψαμε στον αντίπαλο να σκοράρει».

Για το δύσκολο πρόγραμμα: «Η ομάδα θα αντεπεξέλθει στο πρόγραμμα που έχει. Αν εξαιρέσω 30 λεπτά, όταν κάναμε τα λάθη, στο υπόλοιπο παιχνίδι παίξαμε καλά και είχαμε τον έλεγχο. Πρέπει όμως να περιορίσουμε τα λάθη γιατί αυτά μας κόστισαν την νίκη. Ακόμα μαθαίνω την ομάδα, έχω φυσικά μία καλύτερη εικόνα. Κάναμε ορισμένα λάθη, πήραμε μεγάλα ρίσκα που δεν έπρεπε και πρέπει να τα σταματήσουμε. Τα παιδιά τα έδωσαν όλα, δεν έχω παράπονο. Πιστεύω πως χρόνο με τον χρόνο θα γινόμαστε καλύτεροι».

Ισοπαλία 3-3 για την U19

Ισοπαλία 3-3 είχε στην 6η αγωνιστική της Super League U19 η ομάδα Νέων της ΠΑΕ Βόλος με τον Άρη στο «Βασδέκειο». Ο Αρης προηγήθηκε με τον Σγούρο στο 4ο λεπτό, ενώ η απάντηση για τους γηπεδούχους ήρθε επτά λεπτά μετά με τον Νταϊλάνι.

Ο Παναγίδης έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τον Άρη, στο 38ο λεπτό, ενώ ο Βόλος είχε την… απάντηση στο 49ο λεπτό με τον Τουλουμενίδη. Ο Παπαθανασίου έκανε το 3-2 στο 83’ για να διαμορφώσει το 3-3 ο Τζίμας στο 90ο λεπτό.

ΒΟΛΟΣ: Αυγερινός, Ζέρβας, Ζαχαρούλης, Σανάι (60’ Σίμος), Τριανταφύλλου, Ίννος (60’ Μαλαμούλης), Κασιούρας (70’ Ορτέντζιος), Αιχμαλωτίδης (45’ Γαβριηλίδης), Τουλουμενίδης, Παπαθανασίου (80’ Ορέντζιος), Νταϊλάνι

ΑΡΗΣ: Καρακασίδης, Καλτσάς (85’ Σεβαστιδης), Κρανιάς (68’ Τάσσης), Καραμανλής, Τσομπανίδης, Αλμύρας, Τσέρα (68’ Αμπεριάδης), Σγούρος, Χατζηϊωάννου, Παναγίδης (85’ Τζίμας), Τσαλίκογλου (46’ Σταυρόπουλος).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου