Επιτυχίες για ΕΟΣ Βόλου στο 30ο Κύπελλο Boulder

Τελευταία ενημέρωση: 2022-10-02, 10:43:37
Επιτυχίες για ΕΟΣ Βόλου στο 30ο Κύπελλο Boulder

Με μεγάλες επιτυχίες ολοκληρώθηκε ο αγώνας του 30ου Κυπέλου Boulder Αγωνιστικής Αναρρίχησης για τον ΕΟΣ ΒΟΛΟΥ, με τον βολιώτικο σύλλογο να τονίζει σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε:

«Στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2022 στο Δάσος Κουρί, στον Αλμυρό, ο ΕΟΣ Βόλου για μια ακόμη φορά είχε μεγάλες επιτυχίες στον αγώνα για το 30ο Κύπελλο Boulder Αγωνιστικής Αναρρίχησης με συμμετοχή 143 αθλητών από όλη την Ελλάδα.

Με τη συμμετοχή πολλών αθλητών και αθλητριών του συλλόγου από διάφορες κατηγορίες του αγωνίσματος, ο ΕΟΣ Βόλου κατέκτησε για μια ακόμη φορά την κορυφή, αποδεικνύοντας περίτρανα τις καλές επιδόσεις των αθλητών-αθλητριών του και το υψηλό επίπεδο αγωνιστικά που βρίσκεται ο Σύλλογος.

Ειδικότερα, στην κατηγορία Παγκορασίδων Β, η Στυλιανή-Παναγιώτα Νέου κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο, δείχνοντας σταθερότητα στις επιδόσεις της για μια ακόμη φορά. Στην ίδια κατηγορία, οι αθλήτριες Ευγενία Κόπανου και Μαρία Μαγγίτση κατέκτησαν την 8η και 13η θέση αντίστοιχα.

Για μια ακόμη φορά ο ΕΟΣ Βόλου απέδειξε ότι βρίσκεται στην κορυφή των μεταλλίων με την υψηλότερη θέση (χρυσό μετάλλιο) στην κατηγορία Παμπαίδες Β με τη συμμετοχή του αθλητή Νικόλαου- Θεμιστοκλή Μιχαηλίδη.

Στην ίδια κατηγορία συμμετείχαν και οι αθλητές Μάριος Χατζούλης (9η θέση στην κατάταξη) και ο Χρήστος Σιδηρόπουλος (11η θέση), που «ανέβασαν» με τη συμμετοχή τους και την προσπάθειά τους  τον Σύλλογο πιο ψηλά στην κατάταξη.

Φυσικά τα μετάλλια δεν τελείωσαν εδώ για τον ΕΟΣ Βόλου, καθώς στην κατηγορία Παμπαίδες Γ, ο αθλητής Παναγιώτης Κόπανος κατέκτησε την 3η θέση με μεγάλη επιτυχία και στην ίδια κατηγορία αγωνίστηκαν και οι αθλητές Αίας-Λουκάς Εσκουντέρο, που κατέκτησε την 10η θέση, και Δημήτριος Αντωνόπουλος, που βρέθηκε στην 15η θέση της κατάταξης για την κατηγορία του.

Ευχαριστούμε όλους τους αθλητές, τις αθλήτριες, τους γονείς τους και  τους προπονητές του Συλλόγου που στηρίζουν το Σύλλογο και τους συγχαίρουμε για τις επιδόσεις τους.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο συγκεκριμένος αγώνας Boulder αποτέλεσε κριτήριο πρόκρισης για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Νέων Boulder, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 29 και 30 Οκτωβρίου 2022. Αναμένουμε με μεγάλη αγωνία τους αθλητές και τις αθλήτριες του ΕΟΣ Βόλου να επιστρέψουν κατακτώντας και πάλι την κορυφή!».

 

 

 

 

                                                   

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
9
=