ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Χρυσοί» βαλκανιονίκες οι αθλητές του Μαχητικού Γυμναστικού Συλλόγου 360ο

χρυσοί-βαλκανιονίκες-οι-αθλητές-το-885751

Από τις 15 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2022 διεξήχθη το 17ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα ζίου-ζίτσου στην πόλη Μπάνια Λούκα της Βοσνίας, στο οποίο η Ελλάδα ανέβηκε στο 3ο βάθρο της κατάταξης, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Η σχολή 360ο Μαχητικός Γυμναστικός Σύλλογος συμμετείχε με τρεις αθλητές – πρωταθλητές στις κατηγορίες τους στο αντίστοιχο πανελλήνιο πρωτάθλημα, παίρνοντας την πρόκριση για το 17ο βαλκανικό πρωτάθλημα και όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του συλλόγου: «Με ένα σερί νικών, οι αθλητές της σχολής μας πετυχαν το απόλυτο, με όλους τους αγώνες να ολοκληρώνονται με υποταγή των αντιπάλων τους σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Η κατάκτηση της κορυφής είναι αποτέλεσμα δυνατής προπόνησης, προσήλωσης στον στόχο, πειθαρχίας και συνεχούς καθοδήγησης, επίβλεψης και ψυχολογικής στήριξης από τον προπονητή της σχολής μας Συμεών Γιοβάνη.

Ο συνδυασμός όλων των παραπάνω δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα λιγότερο από το απόλυτο χρυσό.

Συγκεκριμένα:

  • Αναστασία Μουλά στην κατηγορία 12 ετών – 36 κιλά μάχη εδάφους με δυο νίκες – δυο υποταγές κέρδισε την 1η θέση χρυσό μετάλλιο.
  • Αθανάσιος Κονταράτος στην κατηγορία 14 ετών-46 κιλά, μάχη εδάφους με τρεις αγώνες πέτυχε τρεις νίκες – όλες με υποταγές των αντιπάλων και κέρδισε την 1η θέση χρυσό μετάλλιο.
  • Ψυχογιός Απόστολος στην κατηγορία 14 ετών-38 κιλά, μάχη εδάφους έκανε τέσσερις αγώνες με αντίστοιχα τέσσερις υποταγές πέτυχε 1η θέση χρυσό μετάλλιο.

Ένα μεγάλο μπράβο στους αφανής ήρωες αυτών των παιδιών, στους γονείς τους, για την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο έργο της σχολής μας και ειδικότερα στον προπονητή μας Συμεών Γιοβάνη.

Επόμενος στόχος το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ζίου-ζίτσου στο Άμπου Ντάμπι, που θα διεξαχθεί από τις 28/10 έως τις 08/11/2022 και στο οποίο η σχολή μας συμμετέχει με δύο αθλητές. Η πρόεδρος και το ΔΣ συγχαίρουν τόσο τον προπονητή, όσο και τους αθλητές για το εκπληκτικό αυτό αποτέλεσμα».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου