ΤΟΠΙΚΟ

Συγχαίρει Χαράλαμπο Κωστούλα η Αγία Αννα

συγχαίρει-χαράλαμπο-κωστούλα-η-αγία-α-887423

Η Σχολή Ποδοσφαίρου Αγίας Αννας, από την οποία αναδείχθηκε ο Χαράλαμπος Κωστούλας, συγχαίρει τον παίκτη για την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού του συμβολαίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε στον Ολυμπιακό Πειραιώς ο Χαράλαμπος Κωστούλας

Ο Χαράλαμπος αναδείχθηκε πέρυσι πρωταθλητής με την ομάδα Κ15 του Ολυμπιακού στο αντίστοιχο πρωτάθλημα Super League έχοντας αγωνιστεί στα 13 από τα 14 παιχνίδια της πρώτης φάσης, σκοράροντας 16 φορές!

Συνολικά στο πρωτάθλημα της σεζόν 2021-22 ο βασικός σέντερ φορ των πρωταθλητών Super League K15 κατέγραψε 15 συμμετοχές με 16 γκολ και 6 ασίστ. Από το καλοκαίρι του 2019 που έφυγε από την σχολή μας για την ομάδα του Ολυμπιακού εκπαιδεύεται από την Πειραιώτικη ΠΑΕ και η υπογραφή του πρώτου του επαγγελματικού συμβολαίου αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών του.

Συγχαίρουμε τον Χαράλαμπο για το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και του ευχόμαστε να έχει την καριέρα που ονειρεύεται!

Στο Βελιγράδι η Κ12

Όπως έγραψε ο ΤΑΧΔΡΟΜΟΣ στις 14 Σεπτεμβρίου, η σχολή ποδοσφαίρου της Αγίας Άννας θα συμμετάσχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με το τμήμα Κ12 σε ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου Elite Neon Cup που διοργανώνεται από την YellowFields στο Βελιγράδι από 28-30 Οκτωβρίου 2022, κάτι που επιβεβαίωσε και με χθεσινή του ανακοίνωση ο βολιώτικος σύλλογος.

Φέτος στο ηλικιακό γκρουπ Κ12 συμμετέχουν αξιόλογες ακαδημίες από όλη την Ευρώπη όπως η Ντιναμό Βουκουρεστίου, η AEK Λάρνακας, η Γιουβέντους, η Παρτίζαν και πολλές άλλες. Την αποστολή θα συνοδεύσουν ο προπονητής του τμήματος κ. Αθανασιάδης Νίκος και ο υπεύθυνος της σχολής κ. Σίμος Γιάννης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου