ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σε αγώνες η άρση βαρών και το τζούντο του Ολυμπιακού Βόλου

σε-αγώνες-η-άρση-βαρών-και-το-τζούντο-το-887436

Γεμάτο αθλητικές δραστηριότητες είναι το διήμερο 1-2 Οκτωβρίου 2022 για τα τμήματα της άρσης βαρών και του τζούντο του Ολυμπιακού Βόλου.

Συγκεκριμένα το τμήμα της άρσης βαρών με επικεφαλής τον προπονητή Μπάμπη Μπορτσέλη θα συμμετάσχει με τέσσερις αθλητές στα ανοικτά πρωταθλήματα Ανδρών-Νέων Ανδρών και Γυναικών-Νέων Γυναικών στους ομίλους που θα γίνουν στη Δράμα και στην Αθήνα.

Στη Δράμα την Κυριακή 2 Οκτωβρίου θα αγωνιστούν οι αθλητές Μπορτσέλης Γεώργιος στην κατηγορία των 81 κιλών, Μπορτσέλη Γιοβάννα στην κατηγορία των 64 κιλών και Γαλάνη Ειρήνη στην κατηγορία των 71 κιλών.

Στην Αθήνα το Σάββατο 1 Οκτωβρίου θα αγωνιστεί ο αθλητής Βαβάλιος Νικόλαος στην κατηγορία των 89 κιλών.

«Ο Σύλλογός μας έχει πολλές πιθανότητες για κατάκτηση μεταλλίων στις κατηγορίες που θα λάβουν μέρος οι αθλητές μας. Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ο μοναδικός σύλλογος στη Μαγνησία που καλλιεργεί το άθλημα των «δυνατών», την Άρση Βαρών», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Από εκεί και πέρα, το τμήμα τζούντο με τον προπονητή Τσόχα Σωτήρη και δύο αθλητές θα μεταβεί στη Λάρισα, για να συμμετάσχει στο 1ο τουρνουά τζούντο που διοργανώνει ο ΑΣ Πολυμήχανος Οδυσσέας Λάρισας και το οποίο θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή. Οι αθλητές που θα αγωνιστούν είναι οι Βύρωνας Καράς στην κατηγορία Ανδρών (Κιλά -100) και Βαγγέλης Νίτας στην κατηγορία Παίδων Β (Κιλά +60).

Η διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 εύχεται στους προπονητές και στους αθλητές των δύο τμημάτων καλή επιτυχία.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου