Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Εχασε 1-0 ο Βόλος από την ΑΕΛ, λεκτική επίθεση στον Αχιλλέα Μπέο  

εχασε-1-0-ο-βόλος-από-την-αελ-λεκτική-επίθ-862183

Με 1-0 ηττήθηκε στο Αλκαζάρ από την ΑΕΛ ο Βόλος σε φιλική αναμέτρηση στην οποία δεν αγωνίστηκε ο Γάλλος Νοκέρ, που δεν ήταν καν στην αποστολή, ενώ δεν ικανοποίησαν οι ρεζέρβες των κυανέρυθρων.

Εντονες ήταν οι αποδοκιμασίες ορισμένες στιγμές, όπως στην ανάπαυλα, εναντίον του Αχιλλέα Μπέου, που παρακολούθησε το ματς μαζί με τον ηγέτη της ΑΕΛ, Αχιλλέα Νταβέλη, ενώ στο 80’ υπήρξε λεκτική επίθεση εναντίον του δημάρχου Βόλου, με συνέπεια να γίνει και παρέμβαση αστυνομικών δυνάμεων.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 6ο λεπτό από τον Κώστα Παπαγεωργίου, που είχε πετύχει και τα δύο γκολ εναντίον της Νίκης στη Νεάπολη. Ο σκόρερ των «βυσσινί» έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από κοντά με κεφαλιά μετά από σέντρα από τα δεξιά του Καλουτσικίδη, ενώ υπάρχει και η υποψία ότι ακούμπησε την μπάλα τελευταίος και ο Σιέλης.

Χωρίς ανησυχία για την εστία των γηπεδούχων πέρασαν τα σουτ Τσέλιου στο 11’ και Μπατόκιο στο 22’, όπως και το φάουλ του Ματίγια στο 25’, ενώ ο Παπαδόπουλος ενήργησε σωτήρια στην προσπάθεια του Πεντρόζο από κοντά. Ο ίδιος παίκτης της ΑΕΛ είχε σουτ λίγο πάνω από τα δοκάρια στην αντεπίθεση στο 45+1’.

Πολύ κοντά στο 1-1 έφτασε ο Βόλος με σουτ του νεοεισελθόντα Τριανταφύλλου στο 50’, με τον Θεοδωρόπουλο να σώζει, ενώ άουτ κατέληξε το σουτ του Πάολο Φερνάντες στο 75’, χωρίς να έχουμε ιδιαίτερες συγκινήσεις έως τη λήξη, πέραν της αποβολής του Πλέγα στο 85’ με δεύτερη κίτρινη.

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Καλουτσικίδης, Κοσσονού, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Θωμαΐδης, Κ. Παπαγεωργίου, Μιλτιάδης, Κούστα (42’ λ. τρ. Όγκμποε), Πεντρόζο, Νικολιάς

Επαιξαν στο δεύτερο μέρος και οι: Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Γκοτζαμανίδης, Πλέγας, Τσουμάνης, Σουλούκος, Ραμίρεζ, Μαυριάς, Αντράντα, Γλυνός, Γαρουφαλιάς

ΒΟΛΟΣ: Παπαδόπουλος, Τάχατος (24’ Εσκοβάλ), Σιέλης, Πίρινεν, Λυμπεράκης, Ματίγια, Μεσκίδα, Μπατόκιο, Τσέλιος, Βίκτορ Φερνάντες, Σταμένκοβιτς.

Επιαξαν στο δεύτερο μέρος και οι: Τριανταφύλλου, Κότνικ, Τσελεμπάκης, Πάολο Φερνάντες, Μπαριέντος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου