ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρόσφερε ειδικό αμαξίδιο ο Bιεϊρίνια

πρόσφερε-ειδικό-αμαξίδιο-ο-bιεϊρίνια-863745

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντρέ Βιεϊρίνια, και η σύζυγος του πρόσφεραν σε ένα νεαρό με κινητικά προβλήματα το ειδικό αμαξίδιο που χρειαζόταν, ώστε να μπορεί να βγει από το σπίτι.

Ετσι, ο Πορτογάλος άσος απέδειξε ότι δεν είναι μόνο ο μεγάλος αρχηγός του ΠΑΟΚ, αλλά κι ένας σπουδαίος άνθρωπος με κοινωνικές ευαισθησίες, κάνοντας μία πράξη αγάπης και αλληλεγγύης.

Ο Βιεϊρίνια μαζί με τη σύζυγό του Βάσω Βεργίδου τον περασμένο Ιούνιο πληροφορήθηκαν ότι ο νεαρός Δημήτρης αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα και πως ένα ειδικό αναπηρικό αμαξίδιο θα έκανε πιο εύκολη την εξαιρετικά δύσκολη καθημερινότητά του.

Η οικογένεια Βιεϊρίνια δεν δίστασε λεπτό και ανέλαβε εξ ολοκλήρου την αγορά του ειδικού αμαξιδίου, το οποίο έγινε παραγγελία απ’ το εξωτερικό.

Μάλιστα ο Αντρέ και η Βάσω ήταν παρόντες στις συζητήσεις με τον ειδικό που ήρθε απ’ τη Σουηδία, προκειμένου να δει τον Δημήτρη και να διαμορφώσει το καρότσι, σύμφωνα με τις ανάγκες του. Περίπου μετά από τρεις μήνες το ειδικό αμαξίδιο έφτασε στην Ελλάδα και ο Δημήτρης μπορεί να χαμογελάει, όπως βεβαίως και η οικογένειά του.

Η μητέρα του Δημήτρη σε μια συγκινητική δημοσίευση στα social media έσπευσε να ευχαριστήσει την οικογένεια Βιεϊρίνια για το δώρο ζωής που έκανε στον γιο της: «ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΞΗ… Ο ΑΝΤΡΕ ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ ανέλαβε εξ ολοκλήρου το καρότσι. Σήμερα (σ.σ. προχθές) το καρότσι ήρθε από τη Σουηδία και ο Μήτσος το χαίρεται και χαμογελάει ευτυχισμένος… ΚΙ ΟΤΑΝ ΧΑΡΙΖΕΙΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ… Ο ΘΕΟΣ ΣΕ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ… ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕ ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ».

Η μητέρα του Δημήτρη παρενέβη σε ραδιοφωνική εκπομπή της Θεσσαλονίκης, ξεσπώντας σε κλάματα και ευχαριστώντας από καρδιάς την οικογένεια Βιεϊρίνια.

«Τον άνθρωπο να τον μετράς όταν σου προσφέρει την βοήθειά του χωρίς να έχει ο ίδιος προσωπικό όφελος…» είπε.

Το αμαξίδιο που έχει πλέον ο Δημήτρης

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου