ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς τον άνθρωπο που ξεκίνησε το «χτίσιμο»

χωρίς-τον-άνθρωπο-που-ξεκίνησε-το-χτί-864886

Χωρίς τον άνθρωπο που ξεκίνησε το «χτίσιμο» της νέας ομάδας με τον εντοπισμό και την αξιολόγηση των νεαρών παικτών, δίνοντας και το βολιώτικο στοιχείο στους ερυθρόλευκους, θα συνεχίσει να ετοιμάζεται για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο Ολυμπιακός Βόλου.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Κώστας Σταματίου έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία αυτό που ανέλαβε, τελικά δεν αποδέχτηκε τον επίσημο τίτλο του τεχνικού διευθυντή της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού, όπως και την 1η Ιουλίου που έγινε η πρώτη παρουσίαση όπου είχε τονίσει πως περιμένει αυτό που γίνεται να έχει σωστή πορεία και αυτό είναι που τον ενδιαφέρει και πλέον ο επίσημος τίτλος του τεχνικού διευθυντή μπορεί να περιμένει…

Τελικά μετά από 80 μέρες οργανωτικής και όχι μόνο προσφοράς ο Κώστας Σταματίου με χθεσινή του δήλωση, αναφέρει ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορεί να αποδεχθεί τη θέση του τεχνικού διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου, έχοντας ενημερώσει σχετικά τη διοίκηση του Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά η δήλωση του Κώστα Σταματίου: «Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα της διοίκησης του Ερασιτέχνη, για να βοηθήσω στη στελέχωση ενός νεανικού ρόστερ, ώστε η ομάδα να μπορέσει να συμμετέχει στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ήταν υποχρέωσή μου απέναντι στην ομάδα την οποία υπηρέτησα για πολλά χρόνια ως ποδοσφαιριστής και προπονητής.

Θεωρώ ότι, με τις όποιες δυσκολίες, ο Ολυμπιακός Βόλου διαθέτει αυτή τη στιγμή μια νεανική ομάδα, πως γίνεται εξαιρετική δουλειά από τον κ. Θεοδοσιάδη και τους συνεργάτες του και με πιθανή ενίσχυση με δύο-τρεις μεταγραφές έμπειρων παικτών, η ομάδα θα κάνει εξαιρετική πορεία.

Ενημέρωσα τη διοίκηση ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορώ να αποδεχθώ επίσημα τη θέση του τεχνικού διευθυντή για τη συνέχεια, καθώς δεν μπορώ να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις και ευθύνες που προκύπτουν από αυτή.

Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά και υγεία σε όλους», ανέφερε ο Κώστας Σταματίου που έχει διατελέσει και ποδοσφαιριστής και προπονητής στον Ολυμπιακό, στην «οικογένεια» του οποίου παραμένει, αφού μαζί με τον Γ. Καραμίχαλο συμμετέχει στην προσπάθεια της ριζικής ανανέωσης στην ακαδημία ποδοσφαίρου και είναι μέλος και του ΔΣ των Παλαιμάχων του συλλόγου.

Πάντως η μη αποδοχή της θέσης του τεχνικού διευθυντή αφήνει ένα «κενό» στην ομάδα αφού ο Σταματίου που «άφησε» στην άκρη άλλες προτάσεις, φρόντιζε σε συνεργασία με τη διοίκηση, την τεχνική ηγεσία, τον γενικό αρχηγό Λευτέρη Τασιόπουλο και τον Γιάννη Θεοδωρίδη που έχει το πόστο του εφόρου ποδοσφαίρου, για την καθημερινότητα της ομάδας.

Στον Ολυμπιακό Βόλου η καθημερινότητα επέστρεψε και πάλι από χθες, με την επιστροφή στις προπονήσεις για την 8η εβδομάδα προετοιμασίας με τον προπονητή Σάκη Θεοδοσιάδη να προσδοκά στη βήμα-βήμα βελτίωση κι ενώ την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου η ομάδα έχει το 7ο φιλικό «τεστ» με την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος …να απομακρύνεται.

Η ημερομηνία (2/10) για πρώτη σέντρα του πρωταθλήματος που είχε ανακοινωθεί τον Αύγουστο, παύει να ισχύει, καθώς συνεχίζουν να υπάρχουν εκκρεμότητες και υπάρχουν ομάδες που δεν γνωρίζουν ακόμη την κατηγορία που θα αγωνιστούν!

Στον Ολυμπιακό επόμενο προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι είναι με αντίπαλο τον Διγενή Νεοχωρίου Τρικάλων την ερχόμενη Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις στην Άλλη Μεριά. Η «παράταση» στην έναρξη θα φέρει και νέα «τεστ» και οι ερυθρόλευκοι έχουν κλείσει να παίξουν στο γήπεδο των Σοφάδων με την Αναγέννηση Καρδίτσας στις 2 Οκτωβρίου, ενώ συζήτηση γίνεται και για φιλικό με την ΑΕΛ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου