Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Ευχαριστεί τον Ερυθρό Σταυρό η ΠΑΕ Βόλος

ευχαριστεί-τον-ερυθρό-σταυρό-η-παε-βόλ-865128

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, όπως και σε όλα τα γήπεδα της Σούπερ Λιγκ 1, βρέθηκε την περασμένη Κυριακή στο Πανθεσσαλικό στον αγώνα Βόλος-Ιωνικός 2-0 και μάλιστα χρειάστηκε να αντιμετωπίσει περιστατικό με κατάρρευση φιλάθλου στην εξέδρα. Η ΠΑΕ Βόλος σε ανακοίνωσή της τονίζει:

“Στους αγώνες ποδοσφαίρου της Super League για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 συμμετέχει ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ με τη συνδρομή Εθελοντών και Επαγγελματιών Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Βόλου.

Οι ακούραστοι Εθελοντές συνεχίζουν τις υγειονομικές καλύψεις σε όλους τους αγώνες, αντιμετωπίζοντας τα περιστατικά που προκύπτουν με απόλυτη επιτυχία.

Να αναφέρουμε ότι στον αγώνα της Κυριακής 18 Σεπτεμβρίου 2022 μεταξύ ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ-ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ αντιμετωπίστηκε καρδιολογικό περιστατικό από τους εθελοντές του ΕΕΣ σε συνεργασία με τον γιατρό του αγώνα, μεταφέροντας το ΕΚΑΒ τον ασθενή έγκαιρα στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Η ΠΑΕ Βόλος ευχαριστεί τον «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ» αλλά και όλους τους Εθελοντές για την αμέριστη βοήθειά τους σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας”.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου