ΤΟΠΙΚΟ

Νέος τεχνικός του Πανιωνίου ο Κώστας Παπαστεργίου

νέος-τεχνικός-του-πανιωνίου-ο-κώστας-π-865607

Ο Πανιώνιος Νέας Ιωνίας ανακοίνωσε την ανάληψη της τεχνικής του ηγεσίας από τον Κώστα Παπαστεργίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των κυανέρυθρων: «Ο έμπειρος και φιλόδοξος προπονητής Κώστας Παπαστεργίου θα βρίσκεται πλέον στο «τιμόνι» της τεχνικής ηγεσίας του Πανιωνίου στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ.

Οι ιθύνοντες της κυανέρυθρης ομάδας της Νέας Ιωνίας προχώρησαν σ’ αυτήν την ποιοτική και σημαντική προσθήκη στον πάγκο τους, καθώς ο Γιάννης Γιαννακός δεν θα συνεχίσει το κοουτσάρισμα στον σύλλογο του Πανιωνίου για προσωπικούς λόγους, αλλά ο πολύπειρος τεχνικός θα συνεχίσει το κοουτσάρισμα στα τμήματα υποδομής της ομάδας, όπου ο ίδιος παράγει αξιέπαινο έργο και πραγματικά αποτελεί έναν άριστο παιδαγωγό για τις μικρές ευαίσθητες ηλικίες!

Η προπονητική αξία του Κώστα Παπαστεργίου είναι ιδιαίτερα γνωστή και αδιαμφισβήτητη, καθώς υπηρέτησε με πίστη, σθένος και αξιόλογες πορείες τις ομάδες Θησέας Αγριάς (πρωτάθλημα και άνοδος από την Α’ ΕΠΣΘ στη Γ’ Εθνική), ΑΕ Διμηνίου και μέχρι πρότινος βρισκόταν στο πάγκο της Ακρόπολης Σέσκλου σε επίπεδο Α’ Τοπικής.

Ακόμα ο νέος τεχνικός ανέλαβε την προπονητική εποπτεία στις ακαδημίες της ΑΕΚ και του ΠΑΟ.

Η διοίκηση του Πανιωνίου καλωσορίζει τον Κώστα Παπαστεργίου στην κυανέρυθρη οικογένεια και εύχεται μία υγιή επιτυχημένη σεζόν με χαρές και ευτυχία».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου