ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ομόνοια»-Γερμανοί 5-3, με ένταση…

ομόνοια-γερμανοί-5-3-με-ένταση-867074

Με παροδικές …εντάσεις, στη διάρκεια του αγώνα, τηρήθηκε και φέτος, την περασμένη Παρασκευή συγκεκριμένα, ο θεσμός των ποδοσφαιρικών συναντήσεων της «Ομόνοιας» μεσήλικων και υπερήλικων παικτών της, με συνομήλικους Γερμανούς του Βερολίνου.

Νικήτρια αναδείχθηκε η βολιώτικη ομάδα με 5-3. Σκόρερ της υπήρξαν οι Γιάννης Τόλιας με τρία γκολ και Γ. Πολίτης-Βαγ. Τσουχρίνης. Τα τέρματα της βερολινέζικης ομάδας σημείωσαν δύο…15χρονοι δαιμόνιοι ποδοσφαιριστές, ο Ραφαήλ Ζάξε(2)και Άγγ. Σαββίδης, που ενίσχυσαν τη γερμανική ομάδα.

Ο αγώνας διεξήχθη, όπως πάντα, στις φιλόξενες αθλητικές εγκαταστάσεις της «Αγίας Άννας». Προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο η γερμανική ομάδα, αλλά στην επανάληψη αντέδρασε η «Ομόνοια» και με το 3-0 που πέτυχε κατέκτησε τη νίκη.

Πριν την έναρξη του αγώνα οι δύο ομάδες αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα και ο πρόεδρος της «Ομόνοιας» Γ. Καλατζάκης, καλωσόρισε τη γερμανική ομάδα, αναφέρθηκε στον θεσμό των θερινών αυτών συναντήσεων με πολύ κουράγιο και πείσμα. Ευχήθηκε καλή υγεία στους μεσοπαρήλικες παίκτες και εξέφρασε την προσδοκία για τη συνέχιση του θεσμού και ανανέωση του ραντεβού-συν Θεώ- το επόμενο καλοκαίρι.

Στην κατάληξη της αθλητικής εκδήλωσης, ακολούθησε η καθιερωμένη συνεστίαση με εξαιρετικές γεύσεις από το μπάρμπεκιου του χώρου, με την οργανωτική φροντίδα της υπεύθυνης των εγκαταστάσεων Μαρίας Ζάξε.

Δ.-

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου