ΒΟΛΕΪ

Ζαφειρίου και Καρακασίδου στα «κόκκινα»

ζαφειρίου-και-καρακασίδου-στα-κόκκι-867091

Την Κατερίνα Ζαφειρίου και την Αλεξάνδρα Καρακασίδου πρόσθεσε στο ρόστερ της η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού Βόλου, που ενισχύεται, για να παρουσιαστεί δυνατή στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής γυναικών.

Η ανακοίνωση: «Η Διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 εν όψει της συμμετοχής για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος βόλεϊ στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας γυναικών μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΣΠΕΚΕΛ και για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών που προκύπτουν από την ανώτερη κατηγορία που θα αγωνιστεί τη φετινή περίοδο η ομάδα, μετά από εισήγηση του προπονητή Ξύδη Περικλή προχώρησε στην ενίσχυσή της με νέες αθλήτριες. Δύο από αυτές παρουσιάζουμε.

Η Κατερίνα Ζαφειρίου έχει γεννηθεί το 2000, έχει ύψος 1,80 και αγωνίζεται ως ακραία. Προέρχεται από την ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ ομάδα της Α2. Εχει αγωνιστεί και στον ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ, επίσης ομάδα Α2. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ευχαριστεί τη διοίκηση της ΑΡΓΟΥΣ για τη διευκόλυνση στη μεταγραφή της αθλήτριας.

Η Αλεξάνδρα Καρακασίδου είναι γεννημένη το 2002 και αγωνίζεται στη θέση του λίμπερο. Προηγούμενη ομάδα της το ΘΡΙΑΣΙΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ.

Και οι δύο αθλήτριες θα βοηθήσουν σημαντικά με τη συμμετοχή τους την ομάδα μας στην νέα της προσπάθεια. Κατερίνα και Αλεξάνδρα, καλώς ορίσατε στην οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου