ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εναρξη νέας σεζόν για την Ακαδημία Σκακιστών Βόλου

εναρξη-νέας-σεζόν-για-την-ακαδημία-σκα-867572

Μία ακόμη νέα σκακιστική χρονιά ξεκινά για την Ακαδημία Σκακιστών Βόλου σήμερα Σάββατο 17/09, με την τελετή έναρξης και φιλικές παρτίδες και όπως τονίζεται σε ανακοίνωση: «Σας περιμένουμε όπως πάντα στο φιλόξενο ΚΔΑΠ – ΚΕΠΕ Αριστοτέλειο να συναντηθούμε με παλιά και νέα μέλη στις 18:00.

Το εφετινό πρόγραμμα διδασκαλίας παραμένει στο ίδιο μοτίβο και διαμορφώνεται κάθε Σάββατο ως εξής: 11-12.30 (Αρχάριοι Junior-Έλσα Κάππα), 11-12.30 (Ενδιάμεσο επίπεδο-Αχιλλέας Παπαπαναγιώτου), 5-6.30 (αρχάριοι ενήλικες-Αχιλλέας Παπαπαναγιώτου), 5-6.30 (Ενδιάμεσο επίπεδο-Έλσα Κάππα), 6.30-8 (Αγωνιστική ομάδα- Στέλιος Λαγάρας). Τόσο η Έλσα Κάππα όσο και ο Αχιλλέας Παπαπαναγιώτου αναλαμβάνουν επιπλέον οργανωτικά και διδακτικά καθήκοντα, ενώ ο Στέλιος Λαγάρας θα επικεντρωθεί στην αγωνιστική ομάδα. Σας περιμένουμε μικρούς και μεγάλους φίλους για μια ακόμη διασκεδαστική και παραγωγική σκακιστική χρονιά.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο email [email protected] ή στο τηλ. 6979963909.

Νέα της Ακαδημίας Σκακιστών Βόλου μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα https://vchessacademy.gr και στο https://www.facebook.com/VolosChessAcademy».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου