Εναρξη νέας σεζόν για την Ακαδημία Σκακιστών Βόλου

Τελευταία ενημέρωση: 2022-09-17, 09:11:55
Εναρξη νέας σεζόν για την Ακαδημία Σκακιστών Βόλου

Μία ακόμη νέα σκακιστική χρονιά ξεκινά για την Ακαδημία Σκακιστών Βόλου σήμερα Σάββατο 17/09, με την τελετή έναρξης και φιλικές παρτίδες και όπως τονίζεται σε ανακοίνωση: «Σας περιμένουμε όπως πάντα στο φιλόξενο ΚΔΑΠ - ΚΕΠΕ Αριστοτέλειο να συναντηθούμε με παλιά και νέα μέλη στις 18:00.

Το εφετινό πρόγραμμα διδασκαλίας παραμένει στο ίδιο μοτίβο και διαμορφώνεται κάθε Σάββατο ως εξής: 11-12.30 (Αρχάριοι Junior-Έλσα Κάππα), 11-12.30 (Ενδιάμεσο επίπεδο-Αχιλλέας Παπαπαναγιώτου), 5-6.30 (αρχάριοι ενήλικες-Αχιλλέας Παπαπαναγιώτου), 5-6.30 (Ενδιάμεσο επίπεδο-Έλσα Κάππα), 6.30-8 (Αγωνιστική ομάδα- Στέλιος Λαγάρας). Τόσο η Έλσα Κάππα όσο και ο Αχιλλέας Παπαπαναγιώτου αναλαμβάνουν επιπλέον οργανωτικά και διδακτικά καθήκοντα, ενώ ο Στέλιος Λαγάρας θα επικεντρωθεί στην αγωνιστική ομάδα. Σας περιμένουμε μικρούς και μεγάλους φίλους για μια ακόμη διασκεδαστική και παραγωγική σκακιστική χρονιά.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο email vchessacademy@gmail.com ή στο τηλ. 6979963909.

Νέα της Ακαδημίας Σκακιστών Βόλου μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα https://vchessacademy.gr και στο https://www.facebook.com/VolosChessAcademy».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
3
=