Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Για το έξι στα έξι σε πρεμιέρα ο Βόλος

για-το-έξι-στα-έξι-σε-πρεμιέρα-ο-βόλος-872687

Η τέταρτη σεζόν του Βόλου στη Super League 1 αρχίζει σήμερα, με τους κυανέρυθρους να υποδέχονται για την πρεμιέρα της μεγάλης κατηγορίας στις 21.30 (COSMOTE SPORT 1 HD) στο Πανθεσσαλικό τον Αστέρα Τρίπολης.

Με την αναμέτρηση αυτή ανοίγει και η αυλαία του πρωταθλήματος, που από φέτος θα έχει και παιχνίδια Παρασκευή κατά τα πρότυπα των μεγάλων πρωταθλημάτων της Ευρώπης. Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους εμφανίζονται έτοιμοι να κάνουν αυτό που γνωρίζουν καλά, δηλαδή να κερδίζουν στις πρεμιέρες τους.

Κι αυτό γιατί από τη στιγμή που εμφανίστηκαν στο ελληνικό ποδόσφαιρο κάνουν ποδαρικό με το δεξί, έχοντας πετύχει πέντε νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής είτε της Γ’ Εθνικής (5-0 τον Αστέρα Ιτέας), είτε της Β’ Εθνικής (7-0 την ΑΕ Καραϊσκάκης) είτε της Α’ (1-2 τον Πανιώνιο το 2019, 0-2 τον Ατρόμητο το 2020, 2-1 τη Λαμία το 2021).

Ανακοίνωσε Ουές

Ο Βόλος, που θέτει και πάλι τον στόχο να τερματίσει μέσα στην εξάδα, φέτος είναι κατά πολύ αλλαγμένος, καθώς έχει ολοκληρώσει 16 μεταγραφές με τελευταία αυτή του δεξιού μπακ Ουές, που ανακοινώθηκε χθες: «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει τη μεταγραφή του 24χρονου ακραίου αμυντικού Αμπντούλ Ουές. Ο Ουές, ο οποίος είναι 6 φορές διεθνής με την Ελπίδων, ξεκίνησε την καριέρα του στον Πλατανιά και τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον ΟΦΗ, απ’ όπου και αποκτήθηκε. Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει στην οικογένειά της τον Αμπντούλ Ουές».

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα Αμπντούλ Ουές με τον αντιπρόεδρο του ΔΣ της ΠΑΕ Βόλος, κ. Νίκο Βαβανέλο

Οι άλλοι 15 νεοφερμένοι είναι οι: Ματίγια, Εσκοβάλ, Μεθκίδα, Ντέλετιτς, Πίρινεν, Βίκτορ Φερνάντες, Λούνα, Ουεντραόγκο, Σταμένκοβιτς, Τάχατος, Τσέλιος, Λυμπεράκης, Ασλανίδης, Οικονομόπουλος, Αυγερινός.

Θυμίζουμε ότι από τον Βόλο αποχώρησαν οι Φεράρι (ΑΠΟΕΛ), Μπαρτόλο (Αστέρας Τρίπολης), Ροσέρο (ΠΑΣ Γιάννινα), Ρεγκατέν (Πεντικσπόρ), Γκιουλέν (Μίεζντ Λέγκνιτσα), Ριένστρα (ΠΑΣ Γιάννινα), Πουρίτα (Ντνίπρο), Ρομέρο (Μπελιντσόνα), Κορέα (Οριέντε), Ρίνερ (Σαφχάουζεν), Νίνης (ελεύθερος), Ορός (Ρασίνγκ), Τερεζίου (Παναθηναϊκός Β’).

Ο Βόλος φέτος διαθέτει και νέο τεχνικό, τον Γάλλο Οσβάλντ Τανσό, που θα κάνει σήμερα επίσημο ντεμπούτο, έχοντας δει την ομάδα του σε επτά φιλικά.

Σ’ αυτά επιτεύχθηκαν νίκες επί του Θησέα (9-0), του Ιωνικού (2-1), του ΠΑΣ Γιάννινα (2-0), του ΟΦΗ (2-1), ενώ καταγράφηκαν μία ισοπαλία στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό (0-0) και δύο ήττες από Ατρόμητο (0-2) και ΠΑΟΚ (3-1).

Απών σήμερα θα είναι σίγουρα ο τραυματίας Οικονομόπουλος, ενώ αποστολή δεν ανακοινώθηκε χθες, αφού όπως ενημέρωσαν οι άνθρωποι της ομάδας, σήμερα το πρωί θα γίνει ένα τελευταίο χαλάρωμα.

Στη βασική ενδεκάδα αναμένεται να βρίσκονται οι Κλέιμαν, Αλχο, Λούνα, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Μπαριέντος, Ματίγια, Ντέλετιτς, Βίκτορ Φερνάντες, Πάολο Φερνάντες, Φαν Βέερτ, ενώ θέση διεκδικούν και οι Τσοκάνης και Σιέλης.

Ο Αστέρας Τρίπολης

Από την άλλη ο Αστέρας Τρίπολης έχει κι αυτός νέο τεχνικό, τον Ηρακλή Μεταξά, ενώ στον Βόλο βρίσκονται οι: Ν. Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Ρούμπεν Γκαρσία, Τασουλής, Καρμόνα, Ατιένθα, Καστάνιο, Αλβαρες, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Στάνκο, Τιλίκα, Μουνάφο, Μπερτόγλιο, Ριέρα, Γκαρντάφσκι, Σίτο, Μπαράλες, Μπενίτο, Σόνι. Ο Ηρακλής Μεταξάς δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Ρεγκίς, Βαλιέντε, τον αποθεραπευθέντα αλλά ανέτοιμο Μπαρτόλο και τον τιμωρημένο Ιγκλέσιας.

Η παράδοση με Αστέρα

Ενας νυν παίκτης του Βόλου, ο Ντέλετιτς, ήταν ο σκόρερ της μίας από τις πέντε νίκες του Αστέρα Τρίπολης επί του Βόλου σε σύνολο οκτώ αγώνων. Δύο ματς έχουν λήξει ισόπαλα και η μοναδική νίκη του Βόλου ήρθε πέρσι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με 2-1. Αναλυτικά η προϊστορία:

24/11/19 Αστέρας Τρίπολης-Βόλος 0-0

16/2/20 Βόλος-Αστέρας Τρίπολης 0-1

(85’ Ντέλετιτς)

4/7/20 Αστέρας Τρίπολης-Βόλος 4-0

(2’, 44’ πεν., 67’ Φερνάντεθ Λ., 51’ Σίτο)

9/12/20 Αστέρας Τρίπολης-Βόλος 1-1

(24’ Μπαράλες πεν.-88’ Περέα)

7/2/21 Βόλος-Αστέρας Τρίπολης 0-1

(28’ Φερνάντεθ Λ.)

2/10/21 Βόλος-Αστέρας Τρίπολης 2-1

(18’ Φαν Βέερτ πεν., 79’ Φεράρι-85’ Σόνι)

15/1/22 Αστέρας Τρίπολης-Βόλος 1-0

(41’ Σόνι)

19/3/22 Βόλος-Αστέρας Τρίπολης 0-2

(15’ Ριέρα, 25’ Κρεσπί).

Τα εισιτήρια

Σήμερα, ημέρα του αγώνα, τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια στη 2η πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού σταδίου από τις 7.30 μ.μ.

Επίσης, εισιτήρια του αγώνα με τον Αστέρας Τρίπολης θα διατίθενται μέσω του viva.gr.

Σημειώνεται επίσης ότι ΔΕΝ θα δοθούν εισιτήρια στους φιλοξενούμενους.

Για τον αγώνα ΒΟΛΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής:

Θύρα VIP: 50 ευρώ

Ολες οι υπόλοιπες θύρες: 10 ευρώ

Η είσοδος των φιλάθλων για τη Θύρα των VIP θα γίνεται από την κεντρική πύλη του Πανθεσσαλικού σταδίου και την είσοδο των VIP.

Η είσοδος των φιλάθλων για όλες τις υπόλοιπες θύρες θα γίνεται από τη 2η Πεζογέφυρα, ενώ για τους κατόχους των απλών εισιτηρίων διαρκείας θα υπάρχει ξεχωριστή είσοδος (στην 2η πεζογέφυρα), ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

«Σφυρίζει» ο Περράκης

Ο 32χρονος Κώστας Περράκης από τον σύνδεσμο Αθηνών είναι ο διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης Βόλος-Αστέρας Τρίπολης, με τους γηπεδούχους να τον συναντούν για 5η φορά σήμερα, έχοντας μ’ αυτόν δύο νίκες (1-3 με Απόλλωνα Σμύρνης, 0-2 με Αρη), μία ισοπαλία (1-1 με Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό) και μία ήττα (1-0 με Αστέρα Τρίπολης).

Βοηθοί του Περράκη είναι οι Ρ. Μπούξμπαουμ (Αν. Αττικής), Δ. Σαμοΐλης (Αθηνών), 4ος ο Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών), ενώ στο VAR θα είναι ο Σταύρος Ζαμπαλάς από την Ήπειρο και AVAR ο Θεοφ. Μωυσιάδης από τον ίδιο σύνδεσμο.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της πρεμιέρας

Μετά το σημερινό παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό ανάμεσα σε Βόλο και Αστέρα Τρίπολης, θα ακολουθήσουν το Σαββατοκύριακο οι εξής αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής:

Σάββατο 20 Αυγούστου

20:00 Ατρόμητος-ΟΦΗ

21:30 Λαμία-ΑΕΚ

21:45 ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός

Κυριακή 21 Αυγούστου

20:00 Παναθηναϊκός-Ιωνικός

20:00 Άρης-Λεβαδειακός

22:00 Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου