ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Ψάχνεται», αλλά δεν βιάζεται η Νίκη

ψάχνεται-αλλά-δεν-βιάζεται-η-νίκη-872700

Η Νίκη συνεχίζει την προετοιμασία της επί βολιώτικου εδάφους με προπονήσεις στο γήπεδο της Νεάπολης, καθώς αυτό του ΟΣΕ δεν είναι ακόμη απόλυτα έτοιμο, αν και η εικόνα του αγωνιστικού χώρου δείχνει εξαιρετική, ενώ αύριο Σάββατο οι κυανόλευκοι θα ανέβουν στην Πορταριά, όπου και θα μείνουν έως και τις 30 Αυγούστου.

Την τελευταία μέρα του μήνα (31/8) είναι προγραμματισμένο το πρώτο φιλικό με τον Ηρακλή Λάρισας εντός έδρας, για να ακολουθήσουν αυτά με Απόλλωνα Λάρισας (4/9), Βέροια (11/9) και ΑΕΛ (17/9), ενώ υπάρχει κινητικότητα, για να κλειστούν και κάποια άλλα τεστ.

Όλα τα φιλικά μέχρι στιγμής είναι με γηπεδούχο τη Νίκη και θα γίνουν στη Νεάπολη (σ.σ. αρχικά υπήρξε μπέρδεμα για το ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας, αλλά και η ομάδα της Φιλιππούπολης θα έρθει στον Βόλο), ενώ ο Αλέκος Βοσνιάδης θέλει και κάποιο παιχνίδι εκτός έδρας.

Συζητήσεις γίνονται με διάφορες ομάδες και ένας από τους υποψήφιους αντιπάλους είναι και ο Μακεδονικός, που είναι νεοφώτιστος στη Σούπερ Λιγκ 2. Ακόμη, υπάρχει σκέψη να έρθει στον Βόλο μία ομάδα Σούπερ Λιγκ 1, όταν θα υπάρξει διακοπή στη μεγάλη κατηγορία το Σαββατοκύριακο 24-25/9 για τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος.

Παράλληλα, οι άνθρωποι της ομάδας, χωρίς να έχουν κανένα άγχος και βιασύνη, καθώς έχουν και σύμμαχο τον χρόνο, αλλά και έχουν δημιουργήσει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ, ψάχνουν μεθοδικά και χωρίς πίεση, για να βάλουν μία τελευταία ίσως «πινελιά», που θα αφορά σε παίκτη, ο οποίος θα μπορεί να αντικαταστήσει τους Μιράντα και Μπρούνο ή θα μπορεί να διεκδικήσει μία θέση στην ενδεκάδα απ’ αυτούς. Εξάλλου, ο παίκτης από την Ισημερινή Γουινέα και από τη Βραζιλία αυτή τη στιγμή είναι οι μοναδικοί ακραίοι μεσοεπιθετικοί μαζί με τον Βολιώτη Γιώργο Μπάλλα, που γύρισε από δανεισμό στην Α.Ε.Π. Κοζάνης.

Αν κοιτάξει κανείς το ρόστερ, η Νίκη είναι γεμάτη σε όλες τις θέσεις, αλλά για να είναι υπερπλήρης χρειάζεται και έναν ακόμη ποδοσφαιριστή που θα βοηθά από τα πλάγια τον φορ. Στα γραφεία της ΠΑΕ έρχονται προτάσεις για ξένους παίκτες (προτάθηκαν Αργεντινός, Ισπανός, Σέρβος και Ουρουγουανός) και όλες οι περιπτώσεις εξετάζονται, ενώ θεωρείται ότι όσο περνά ο χρόνος, τόσο θα παρουσιάζονται νέες ευκαιρίες.

Σε ό,τι αφορά στην προετοιμασία, αυτό που έχει διαπιστώσει ο Αλέκος Βοσνιάδης και το επιτελείο του έως τώρα είναι ότι το σύνολο των ποδοσφαιριστών και ειδικά οι νέοι, τους οποίους έτσι κι αλλιώς γνώριζε ο έμπειρος τεχνικός, είναι αρκετά αθλητικοί και σε καλή κατάσταση, πέραν των ατομικών ποιοτικών τους χαρακτηριστικών, ενώ μέχρι στιγμής όλοι είναι υγιείς και δουλεύουν απρόσκοπτα.

Ένα ζήτημα είναι η όσο το δυνατόν πιο γρήγορη προσαρμογή του Μπρούνο Μορέιρα, ο οποίος ήταν η πρώτη μεταγραφή που ανακοινώθηκε την 1η Ιουνίου, έχοντας έρθει από άλλη ήπειρο, για να κάνει τη διαφορά στην ομάδα, καθώς Μιράντα και Σιαφά γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου