Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Τανσό: «Η ταχύτητα κάνει τη διαφορά»

τανσό-η-ταχύτητα-κάνει-τη-διαφορά-878313

Μετά την ολοκλήρωση των φιλικών ο Βόλος μπαίνει στη τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 1, αντιμετωπίζοντας την ερχόμενη Παρασκευή στις 21.30 στο Πανθεσσαλικό τον Αστέρα Τρίπολης.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Οι κυανέρυθροι έκαναν μία δυνατή προετοιμασία και θέλουν να παρουσιαστούν έτοιμοι στην πρεμιέρα, με τον προπονητή τους Οσβάλντ Τανσό σε δηλώσεις που παραχώρησε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ να τονίζει ότι μία ομάδα χρειάζεται χρόνο, ενώ ανέφερε ότι η ταχύτητα είναι αυτή που κάνει τη διαφορά και πως η δική του ομάδα είναι γρήγορη.

Αναλυτικά ο κ. Τανσό μίλησε:

Για τις εντυπώσεις που αποκόμισε στο φιλανθρωπικό τουρνουά του Βόλου: «Ηξερα ότι θα είναι δύο παιχνίδια μέσα σε 48 ώρες. Ήθελα να δοκιμάσω παίκτες, αλλά όχι να κουράσω την ομάδα. Κάναμε μία δύσκολη προετοιμασία και κάποιοι παίκτες δεν ήταν έτοιμοι σ’ αυτά τα ματς. Έχω όμως μία καλή εικόνα και είμαι ευχαριστημένος. Πρώτα από όλα ήθελα να αποκτηθεί η εμπιστοσύνη μέσα στην ομάδα».

Για το ποια θα είναι η αγωνιστική φιλοσοφία του Βόλου φέτος: «Επειδή έχουμε μία γρήγορη ομάδα, θέλω να μαρκάρουμε, να πιέζουμε, να επανακτούμε την κατοχή της μπάλας και να κάνουμε ευκαιρίες με όποιον και αντίπαλο και αν παίζουμε. Αυτή είναι η κεντρική ιδέα».

Για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος, με δεδομένο ότι ο ίδιος προέρχεται από μία προηγούμενη ποδοσφαιρικά χώρα: «Θέλει χρόνο, για να αποκτήσω μία ολοκληρωμένη άποψη, γιατί δεν έχω δει όλους τους αντιπάλους. Έχω δει κάποιες ομάδες να έχουν πιο αμυντική φιλοσοφία κι άλλες λίγο πιο επιθετική. Πάντως φαίνεται ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα παίζεται ένα οργανωμένο ποδόσφαιρο. Εδώ σε σχέση με τη Γαλλία δίνεται περισσότερο βάρος στις φυσικές δυνάμεις. Η ταχύτητα κάνει τη διαφορά και αυτό είναι σημαντικό για μένα».

Για τις 14 καινούργιες μεταγραφές κι αν μπορούν να δέσουν αυτοί οι παίκτες μέχρι την πρεμιέρα: «Το πιο σημαντικό πράγμα στο ποδόσφαιρο είναι ο χρόνος, αλλά εμείς δεν έχουμε αυτή τη στιγμή. Πρέπει να ετοιμάσω τους παίκτες, αλλά δεν είναι εύκολο, γιατί είναι πολλοί ποδοσφαιριστές».

Για το αν θα γίνουν κι άλλες μεταγραφικές κινήσεις: «Ενδεχομένως να συζητήσουμε με τον πρόεδρο για μία ή δύο θέσεις και για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Θα δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, ίσως χρειαστούν κάποιες μεταγραφές. Εξάλλου, δεν το απέκλεισε ούτε ο πρόεδρος».

Για το αν θα ρίξει τους προπονητικούς ρυθμούς: «Εχει γίνει ήδη το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας και από δω και πέρα θα κάνουμε περισσότερο συντήρηση και θα επιδιώξουμε να φέρουμε σε καλύτερη κατάσταση την ομάδα, γιατί κάποιοι ποδοσφαιριστές είναι κουρασμένοι».

Για τον σοβαρό τραυματισμό του Οικονομόπουλου και πότε θα επιστρέψει: «Τον περιμένουμε τον Μάρτιο. Είναι μία απώλεια, γιατί είναι ποδοσφαιριστής που είχε κάνει μία καλή προετοιμασία, έχει ποιότητα και τον υπολογίζαμε».

Τα εισιτήρια διαρκείας

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες του Βόλου παραμένουν στο ίδιο επίπεδο με πέρυσι, καθώς τα απλά διαρκείας που αφορούν σε όλες τις θύρες (πλην της VIP που είναι 750 Ευρώ) κοστίζουν 200 ευρώ, ενώ η τιμή στα γυναικεία ανέρχεται στα 100 ευρώ (Πληροφορίες: 24210 27671, 24210 27861).

Στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP θα διατίθεται και θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου καθώς επίσης και πρόσβαση στο VIP CLUB του σταδίου.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται από τα γραφεία της ομάδας στο Πανθεσσαλικό στάδιο (ώρες λειτουργίας γραφείων: 09.00-20.00), ενώ θα ισχύουν ακόμα και για τα φιλικά ματς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου