Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Εχασε με 3-1 στην Τούμπα ο Βόλος

εχασε-με-3-1-στην-τούμπα-ο-βόλος-878733

Με 3-1 έχασε ο Βόλος στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ στην πρόβα τζενεράλε πριν την έναρξη της Super League 1 την επόμενη εβδομάδα.

Ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα στο 20′, όταν ο Μπράντον Τόμας έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ πλάσαρε με οτ αριστερό για το 1-0, ενώ λίγο πριν ο Ντέλετιτς είχε χάσει τεράστια ευκαιρία σε σουτ έξω από τη μικρή περιοχή, το οποίο απέκρουσε ο Κοτάρκσι σωτήρια.

Στο 54’, από κλέψιμο και ασίστ του Ελ Καντουρί, ο Ολιβέιρα έκανε το 2-0 με μονοκόμματο σουτ. Ο Πάολο Φερνάντες μείωσε για τους φιλοξενούμενους στο 65’ με φοβερό αριστερό σουτ στο δεξί παραθυράκι, ενώ το πέναλτι του Κούτσια στις καθυστερήσεις «σφράγισε» το ματς. Η παράβαση δόθηκε για χέρι του Αλχο σε σέντρα του Κωνσταντέλια.

Τόσο ο Λουτσέσκου όσο και ο Τανσό μοίρασαν τον χρόνο και έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα, ενόψει των ματς με τον Παναιτωλικό και τον Αστέρα Τρίπολης την επόμενη βδομάδα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ινγκασον, Κάργας, Σβαμπ, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Νάρεϊ, Ντάντας, Μπίσεσβαρ, Τόμας

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον (82’ Παναγιώτου), Κουλιεράκης, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς, Σοάρες, Ελ Καντουρί (75’ Κουαλιάτα ), Νάρεϊ (61’ Α.Ζίβκοβιτς ), Κωνσταντέλιας, Ολιβέιρα (75’ Κούτσιας)

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα, Ματίγια, Τσοκάνης, Πάολο Φερνάντες, Ντέλετιτς, Βίκτορ Φερνάντες, Φαν Βέερτ

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Σιέλης, Ουεντραόγκο, Μεσκίδα, Τσέλιος, Σταμένκοβιτς, Μεταξάς και Τάχατος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου